• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Nyheder til piger!

Leopard-nyheder til pigerne

Så er der masser nyheder til pigerne - selvfølgelig med leopardprint - sæsonens største trend! D-xel er bl.a. en af de helt store bidragere, og det har budt på både nederdele, kjoler, kimonoer og meget mere! Kombiner dit leopardprint med neutrale farver som sort - det giver et gennemført udtryk... Eller! du kan gå all in med leo, og matche nederdel, cardigan og meget mere!

Se vores udvalg af leo her: https://www.zophie-oliver.dk/leopar...

Leopard lækkerier


Blondebuksedragt fra D-xel

Vi er ret vilde med blonder - de er feminine, smukke og så pifter de ethvert outfit op! Buksedragten er så fin, og så er den det perfekte alternativ til en kjole. Den er f.eks. perfekt til vinterens fester, og så vil den egne sig super godt som outfit til jul eller nytår!

Du finder buksedragten her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

COPENHAGEN Love

Giv den klassiske KBH-shirt en update med fede nye styles fra D-xel! Vi elsker København, der på mange måder er samlingsstedet for dansk mode. I D-xel's nye kollektion finder du sweatshirts, hoodies, t-shirts, bukser og meget andet, som er perfekt til den kolde årstid, vi går ind i. Du finder det hele lige her: https://www.zophie-oliver.dk/d-xel/

COPENHAGEN fashionista t-shirt

Vi elsker CPH - og så er det bare en perfekt style til hverdagslooket, hvor det gerne må være nemt at finde et lækkert sæt. T-shirt er nice oversized og  har et bredt fit, der giver et casual og fedt look - særligt kombineret med et par skinny jeans eller et par culottebukser! T-shirten fås i 3 farver, og så er den super blød og behagelig - perfekt til efteråret!
Du finder den her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Street Style

D-xel har masser fede nyheder, der er perfekte til efteråret - og så er der knald på de rå detaljer, der på bedste vis kan toppes med fede caps, lækre huer og chunky smykker!
Du finder de fede items såsom hoodies, t-shirts, bukser mm. her! https://www.zophie-oliver.dk/d-xel/

Street Style I

Vi er vilde med den street stil, og DWG har masser fede varer, der er perfekte til netop det lige nu! Sort og sart rosa kombineret giver en mega nice effekt, og så kan du med fordel toppe outfittet med en mega nice cap for et street look! D-xel har spækket den nye kollektion med fede items, som du kan finde her: https://www.zophie-oliver.dk/d-xel/

Køb 2 for 400,-!

Mix 2 stk. essentials fra D-xel for 400 kr!


Så er der efterårstilbud klar til pigerne, der ikke kan få nok af sweatpants, sweatshirts og hoodies! De forskellige items kommer i sort, grå, rød og orange, og så kan du kombinere det, som du vil! Brug de samme farver sammen, eller mix to forskellige - det er helt op til dig!

Hættetrøjer med zip

Se det store udvalg af hættetrøjer her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Lækre hættetrøjer fra DWG/D-xel. Hættetrøjerne er unisex og kan bruges af både drenge og piger. Vi er gået ind i efteråret, og det betyder koldt og vådt vejr, hvor man nemt kommer til at fryse. Det er derfor oplagt med en hættetrøje med lynlås, så du nemt kan tage den af eller på afhængig af vejret. Brug over din  yndlings t-shirt - så er du good to go!

Sweatpants

Køb bukserne her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Fede sweatpants, der er perfekte til den kolde sæson, hvor man har brug for lidt at holde sig varm på. Disse fra DWG/D-xel er super bløde og lækre, og så er de perfekte til både hverdag og søndagen, hvor man flyder på sofaen. Bukserne kan både bruges med den matchende hoodie / sweat, eller til en fed t-shirt og cardigan - det er op til dig!

Sweatshirts

Køb sweatshirts her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Hvem elsker ikke en god original Crewneck sweatshirt? Vi gør! Denne er dejlig blød, og så er den perfekt at trække over hovedet som ekstra lag på de kolde dage. Det ser også super fedt ud at lade en skjortekrave stikke frem under hoodien, for et lag-på-lag look.
Sweatshirten kan kombineres med alt fra et par sweatpants til et par jeans. Perfekt!

Hoodies

Køb hoodien her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...


Hoodies er stadig mega populære - og det bliver de ved med at være! Disse er perfekte til den kolde sæson, hvor de nemt kan trækkes over hovedet. Hoodien er perfekt til både hverdag og søndagen, hvor du slapper af på sofaen. Brug den med de matchende sweatpants eller brug den alene - begge dele fungerer!


Vi elsker uldjakker

Uldjakker går aldrig af mode! De er super klassiske og stilrene, hvorfor de er perfekte til ham eller hende, der ikke bryder sig om store tunge vinterjakker. Trenchcoaten i uld holder dig desuden super varm både efterår og vinter, og så er den nem at style, fordi den går til alt! Kombiner den med festtøjet, eller tag den på over sweatpants og en hoodie - det fungerer bare!

Uldjakker til piger

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/718088...

Lækre uldjakker til pigerne fra Hound! Jakken er super fed, og perfekt til den kolde sæson, hvor du ikke vil gå ned på det stilrene og klassiske look. Det ser f.eks. super lækkert ud at have et stort chunky tørklæde på og et par korte støvler til jakken.

Trenchcoaten fås i sort og grå, så der er noget for enhver smag.

Soft rose theme

Køb strikken her: https://www.zophie-oliver.dk/440975...


Sart rosa... Pudder-rosa... Soft Rose... Kær farve har mange navne - den er altså også bare for fed! Farven er perfekt til efteråret, hvor den gerne må pryde fine buksedragter, flotte toppe og vamsede striktrøjer! Farven ser super lækker ud til sort, hvorfor den er nem at style. Find et stort udvalg af lækre soft rose items hos Z&O!

2 piece sæt

Køb toppen her: https://www.zophie-oliver.dk/440753...
Køb buksen her: https://www.zophie-oliver.dk/440753...

Vi knus-elsker todelte sæt, og dette er ingen undtagelse! Sættet er perfekt til hverdag og fest, og så er det i de helt rigtige farver; sort og sart rosa! Sættet består af to feminine items, der nemt kan bruges hver for sig også - så bliver det næsten ikke bedre! Toppen har flæser og høj hals, og buksen er casual og lækker.

2 piece

Køb toppen her: https://www.zophie-oliver.dk/440871...
Og køb bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/440871...

Uuuuh hvor vi elsker det her sæt fra D-xel! Sættet består af todelt t-shirt og culottebukser, der begge er dækket af plisseringer og flotte blomster i sart rosa - perfekt til efteråret! Brug sættet sammen, eller brug de skønne items hver for sig - det fungerer bare! Brug evt. et par strømpebukser under bukserne, når det bliver rigtig koldt.

D-xel

Vi elsker fine og feminine nederdele og kjoler fra D-xel <3
Desuden er vi helt vilde med leopardprint, og det er vores kunder også! Brug de smukke items til hverdag, hvor de bruges, som de er, eller til fest med en masse flotte accessories. Begge dele ser også super fine ud med et par mørke strømpebukser under - så du stadig kan bruge dem i den kolde sæson!

Køb nederdelen i leopard her: https://www.zophie-oliver.dk/450951...
Eller køb den i sort her: https://www.zophie-oliver.dk/450986...

Og find kjolen her: https://www.zophie-oliver.dk/450952...

Vinterjakker fra Costbart


Vinterjakker

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

VI ELSKER RØD

Se det store udvalg af rødt tøj til piger, som vi har samlet, her!: https://www.zophie-oliver.dk/roedt-...

Rød er bare en farve, vi ikke slipper for - heller ikke dette efterår! Farven er lækker, kæk og så skiller den sig ud - perfekt til hende, der ikke kan få nok af god stil, mode og glade farver. Vi har samlet en masse lækre røde varer; Hvad med en rød uldjakke til vinteren, eller en rød sweatshirt? Vi har det hele, så skynd dig ind og kig nu!

Today we celebrate red!

Køb bukserne i rød her: https://www.zophie-oliver.dk/1833-2...
Eller i sort her: https://www.zophie-oliver.dk/1833-2...

Rød er nok en af vores yndlingsfarver, og vi kan slet ikke for nok af den dejlige farve. Derfor har vi samlet masser røde varer, som er helt perfekte til efteråret. Til dem, der ikke er friske på at gå all-in med den blændende farve, kan man vælge nogle røde detaljer, som f.eks. striber på bukserne.

Fede uldjakker fra D-xel!

Køb jakken i rød her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Eller i grå: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Vi elsker rød - og vi elsker fede jakker! Denne uldjakke fra D-xel kommer i to varianter; I rød til den farveglade og i koksgrå til den mere afdæmpede. Begge jakker oser af god stil, og så er de nemme at style. Du kan bruge dem til alt, og så er de bare mega nice! Vi elsker dem!

Grunt elsker rødt

Køb den fede sweatshirt her! https://www.zophie-oliver.dk/1833-2...

Fed vendbar overgangsjakke fra Hilfiger

Find den her: https://www.zophie-oliver.dk/kg0kg0...


Når du skal ud og have ny jakke, hvorfor så ikke købe 2 for éns pris? Det er præcis, hvad du får i denne vendbare jakke fra Tommy Hilfiger. Det fantastiske mærke laver uovertrufne jakker, og denne er ingen undtagelse. Jakken er ultra behagelig, mega moderne og helt gennemført - det bliver ikke meget federe. Vi elsker den!

Overgangsjakke fra Mads Nørgaard

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/20351-...


Overgangsjakke til pigerne fra mærket Mads Nørgaard. Jakken har en super god længde, så du ikke bliver kold om lårene, selv når det blæser. Desuden har den høj hals, og så er den ultra stilren og lækker. Perfekt til efteråret, hvor du gerne vil se godt ud, uden at fryse!

Efterårsnyheder fra GRUNT

Grunt skuffer sjældent, og det beviser de også denne sæson, hvor de særligt har dyrket de lækre brændte toner som orange og brun. Kollektionen skriger efterår, og det er vi ret vilde med!
Du kan se alle Grunt nyhederne via linket her: https://www.zophie-oliver.dk/grunt-...

Klassisk jakkesætslook

Vi er ret vilde med det helt klassiske suit-look, og det gælder altså både til drenge og pigerne!
Blazeren kan både bruges alene eller som i et sæt, og det samme gælder naturligvis bukserne.
Sættet egner sig både til hverdag og fest, fordi det er nemt at dresse op eller ned.

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/1833-2...
Og køb bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/1833-2...

Hound Pre-Fall Kollektion 2018


Stutted Denim Jacket


The Striped Pant


Floral print & Mom Jeans

Køb dine momjeans her! https://www.zophie-oliver.dk/430298...
Køb den smukke top her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Smukke skjorter og skønne farver

Køb skjorten her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Denim on denim

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/430290...

The t-shirt and shorts combo


Blues and Stripes


Looks!


Nederdele og striber


The Striped Dress


The Acid Wash Denim Jacket


Det gule og trompetbukserne


BADETØJ FRA HILFIGER & CALVIN KLEIN


Calvin Klein badetøj


Hilfiger badetøj


Striped Pants & Shiny Top

Et gennemført og cool outfit behøver hverken at være kompliceret eller ukomfortabelt! Dette look fra Hound bindes smukt sammen af den marineblå farve, der er en rød tråd i både toppen og bukserne. Den shiny top giver looket et frisk twist, mens de stribede bukser giver det liv og gør det spændende!
Du kan f.eks. smide en lækker læderjakke over eller trække i en sort blazer for at gennemføre looket!

Køb bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/718046...
Køb toppen her: https://www.zophie-oliver.dk/718045...

Sættet

Du kan nemt skabe et ultra cool look ved at trække i et sæt bestående af matchende over- og underdel. Tendensen har været super in i efteråret og vinteren og fortsætter langt ind i det nye år.
Dette sæt fra Hound består af en lækker top med cut out ved skuldrene og et par culottebukser med bindebånd i livet.

Køb toppen her: https://www.zophie-oliver.dk/718046...
Køb bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/718046...

The Playsuit

Playsuiten bliver igen i år et stort hit, og det kan vi sagtens forstå! Dragten er den perfekte kombination af t-shirt og shorts, den giver et gennemført men casual look og så er den et super alternativ til sommerkjolen! Dragten kombinerer de største tendenser; marineblå, striber og shouldercut - og resultatet er så fint! Vi elsker det!

Køb dragten her: https://www.zophie-oliver.dk/718046...

Offshoulder dress

Sommeren står for døren, og det betyder udsigt til smukke og lette sommerkjoler. Denne fra Hound har offshoulder og har elastik i overdelen, hvilket gør den mega behagelig at have på! Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om, at den glider ned eller generer dig i løbet af dagen.
Kjolen er hvid og har smukke sorte prikker - et super simpelt og plain look, der nemt kan kombineres med alt fra en lækker jakke, til farverige sandaler og friske smykker!

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/718046...

Smukke striber og hvid denim

Den smukke stribede top med shoulder cut kan sagtens kombineres med andet end stribede bukser! Denne kombination giver et sommerligt og fint look. Toppen er let og behagelig, og den byder ind med noget spraglende, der fanger øjet, mens de hvide shorts holder looket nede på jorden.

Køb toppen her: https://www.zophie-oliver.dk/718046...
Køb shortsene her: https://www.zophie-oliver.dk/718046...

Gennemførte looks fra Hound


Costbart - Jakker til dit forår!

Costbart byder igen i år ind med smukke jakker til pigerne - denne sæson er det forårsjakkerne, der løber med opmærksomheden. Vi har et stort udvalg af skønne forårsjakker fra mærker som Costbart, Hound, D-xel mm.
Se vores store udvalg af forårsjakker til pigerne her: https://www.zophie-oliver.dk/foraar...

The Sporty Jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/13648-...

The Shiny Bomber

Køb jakken i lyserød her: https://www.zophie-oliver.dk/13647-...
Køb jakken i armygrøn her: https://www.zophie-oliver.dk/13647-...

The Denim Jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/13652-...

The short jacket

Køb jakken i lyserød her: https://www.zophie-oliver.dk/13651-...
Køb jakken i sort her: https://www.zophie-oliver.dk/13651-...

The Long Jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/13649-...

The Army Jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/13650-...

The Rosemunde spring collection

Se de smukke og feminine nyheder fra Rosemunde her!

The everyday must have top

Rosemunde har bare de bedste toppe - om det er t-shirts eller fine undertrøjer som denne, så er de altid i super kvalitet. Rosemunde toppene er enormt behagelige og med god stretch, så man aldrig føler, at toppen sidder for stramt eller generer. Brug f.eks. denne model under en strik, sweatshirt eller t-shirt for et ekstra lag, hvilket er særlig lækkert, når det er koldt. Den kan dog også sagtens bruges alene, f.eks. til en rå nederdel, som på billedet, hvor det rå og ripped denim spiller super godt sammen med de feminine bløde toner. Fuldend looket med en jakke over - alt fra en sort blazer til en ripped denimjakke vil se mega cool ud til sættet!

The denim & lace combo

Denim og blonder er bare den fedeste kombination! De feminine og ultra delikate blonder er enormt smukke, men det giver et ultra cool look, hvis det delikate og feminine mixes med noget råt. Det kan du nemt gøre med et par ripped jeans, som disse boyfriend jeans i modellen Tanna fra Costbart. Bukserne har et loose og casual look, der står super fedt mod de meget klassiske og nedtonede blonder.

Køb de fede ripped jeans her: https://www.zophie-oliver.dk/13659-...

The lace turtleneck

En turtleneck går bare aldrig af mode - og den er virkelig blevet en klassiker i modebilledet! Denne smukke turtleneck top er uden ærmer og er dækket af fine blonder, der gør den til et perfekt mix mellem klassisk og romantisk. Toppen kan mixes med alt fra ripped jeans til en fin nederdel og ser super nice ud med en cardigan eller en jakke ud over. Sæt prikken over i'et med et chunky smykke i form af store øreringe eller en halskæde.

The dress

Det kan til tider være svært at finde ud af, hvad man skal have på til forårets fester. Denne fine kjole fra Rosemunde er dækket af smukke blonder i en sart rosa farve, der giver os max forårs-vibes! Kjolen er ultra feminin og tøset - derfor kan den med fordel kombineres med rå accessories eller f.eks. en cowboyjakke. Kjolen har en super god længde, idet at den ikke er for kort, hvilket du med sikkerhed bliver glad for, når solen gemmer sig bag skyerne!

The lace shorts

Blondeshorts går aldrig af mode - de er behagelige, de er flotte, og så er de mega flatterende, så snart man får en lille smule farve på stængerne! Shortsene er ideelle til alle, der ikke er vilde med stramme korte shorts, idet at blondeshortsene hverken strammer eller skærer på uflatterende vis. Derudover er de perfekte til alt fra festoutfittet til en tur på stranden, og så er de også rigtig fine med et par strømpebukser under på de kolde dage!

Hound SPRING 2018

All new from the Hound Spring 2018 collection! Se det store udvalg af MAX lækre items til pigerne fra Hound - en helt fantastisk kollektion, der samler det rå, det funky og det farverige - VI ELSKER DET, og vi håber, at I bliver lige så vilde med de nye styles som os!

Smækbukser - Denim - gul - striber. Vi elker den nye mode fra Hound

Foråret betyder farver - og vi kan slet ikke få nok af dem! Kombiner farver som gul og blå for at skabe et forårsagtigt look, der bare holder max i modebilledet. Vi kan ikke få armene ned over smukke t-shirt fra kollektionen, der både er i vores YNDLINGSFARVE - gul - og så bare har den lækreste pasform, der gør den mega behagelig at have på hele dagen.

Køb den fede t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/718026...


Yellow & Ripped

Z&O og Hound er enige om, at gul er forårets it-farve! Hvis du, ligesom os, er helt vild med den sommerlige og glade farve, så kan du helt sikkert finde en favorit blandt Hounds forårskollektion. Hvad med denne lækre hoodie, der ikke blot er i vores yndlingsfarve, men også har ripped effekt og små huller?


PRE-SPRING 2018 - D-xel, Costbart & Hound - Se nogle af nyhederne her!The gold skirt

Forår er lig med lyse farver, fine pasteller og let stof, der minder os alle om, at varmen og solen er på vej. Denne smukke nederdel fra Costbart er det perfekte piece til forårsgarderoben, som du helt sikkert ikke ejer i forvejen! Så er det pludselig nemt som en leg, at sammensætte det perfekte party-outfit! Nederdelen er på en gang udtryksfuld og festlig, men også tilpas afdæmpet så den nemt kan bruges til hverdag også. Skab et lækkert og moderne look med denne smukke nederdel, der går til alt fra en casual t-shirt til en fin blondetop.

Se og køb nederdelen her: https://www.zophie-oliver.dk/13615-...

Pleated skirt

Den plisserede nederdel er bare ikke rigtig til at komme udenom... Den er nemlig både ultra fin og feminin, perfekt til både hverdag og fest og så er den bare skøn at have på! Opnå nemt og effortlessly et ultra moderne look med denne fine nederdel, der både kan bruges til en oversized hoodie og til en langærmet blondetop. Du kan også dyrke det kendte blogger-look med den plisserede nederdel, er par fede sneaks og en oversized jakke, der skaber en fed kontrast mellem feminint og edgy.

Køb nederdelen her: https://www.zophie-oliver.dk/13606-...

Hoodie & Culotte

Du har helt sikkert set det på gaden, blogs og Instagram; culottebukser er in, og det fortsætter den med at være denne sæson. Den karakteristiske buks med brede ben og kort længde har stjålet mode-bloggernes hjerter, og vi forstår det godt! Costbart er kommet med deres bud på den perfekte culottebuks; den stopper på læggen, er i let og behageligt plisseret materiale og er ULTRA lækker. Vi elsker den, og det håber vi også, at I gør!

Se bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/13612-...

The hoodie

Den perfekte hoodie - vi elsker den og vil egentlig bare gerne have en i hver farve!
Fejr at foråret og sommeren er på vej ved at trække i lækre farver, der bringer et smil på læben. Disse fede hoodies fra Costbart er intet mindre end perfekte og samler forårets tendenser i én fed vare (eller okay... 3)! Hoodien kan bruges til alt fra et par ripped jeans til de pæne garbadinebukser, og de endeløse style-muligheder gør den til et køb, du helt sikkert ikke kommer til at fortryde.

Offwhite: https://www.zophie-oliver.dk/13618-...
Gul: https://www.zophie-oliver.dk/13618-...
Lyserød: https://www.zophie-oliver.dk/13618-...

Armyjakken

Endnu en fed jakke fra Costbart - denne er i vaskeægte army-style! Jakken dyrker stilen med den velkendte armygrønne farve, den høje hals og det faste og fede materiale! Jakken har fede detaljer og har et råt og edgy look, mens det feminine touch beholdes med den fine indsnævring i taljen, der giver en super flot silhuet! Skal du også have fingrene i jakken?

Se den her! https://www.zophie-oliver.dk/13650-...

Kimono og t-shirts fra D-xel

Pre-spring kollektionen fra D-xel byder på fine pasteller, lette materialer og statement t-shirts i stor stil. Disse t-shirts er i smukke forårsfarver, der bringer tankerne hen på sol, sommer og lyse nætter. T-shirts som disse er et super fedt alternativ til den ensfarvede t-shirt, idet at teksten giver outfittet mere liv og et sjovt twist. Kimonoen er et super lækkert stykke tøj, der er ultra feminint, særligt med det smukke blomsterprint. Den kan både bruges alene som cardigan, eller som et ekstra lag over en langærmet t-shirt.

T-shirt (hvid): https://www.zophie-oliver.dk/430164...
T-shirt (pink): https://www.zophie-oliver.dk/430164...
T-shirt (Lyserød/koral): https://www.zophie-oliver.dk/430164...

Den perfekte sweatshirt

D-xels bud på den perfekte sweatshirt er en loose og casual sweat, der har fin guldskrift over brystet. Den er perfekt til hverdagsoutfittet eller afslapning på en dejlig søndag, hvor du bare har brug for at chille (med stil, selvfølgelig)! Sweatshirten findes i 3 fede farver; en lækker pink, en grå og en sort - så der er lidt til enhver smag.

Køb sweatshirten her!
sort: https://www.zophie-oliver.dk/431261...
lyserød: https://www.zophie-oliver.dk/431261...
grå: https://www.zophie-oliver.dk/431261...

Lang hoodie i 3 farver

Den lange hoodie er den perfekte løsning til pigen, der elsker sine sweatshirts - men også godt kan lide det mere feminine look, som den almindelige kjole giver. Hoodien fra D-xel er et skønt friskt pust i modebilledet, idet at den kombinerer to ting vi elsker: casual og feminin mode. Hoodien fås i 3 farver - alle super fede (selvfølgelig)!

Du kan se dem her:
Sort: https://www.zophie-oliver.dk/431260...
Lyserød: https://www.zophie-oliver.dk/431260...
Grå: https://www.zophie-oliver.dk/431260...

Floral print

Blomsterprint er super populært lige nu - det må gerne være på alt fra toppe til bukser og jakker. Vi elsker denne super fine top fra D-xel, der kombinerer marineblå med smukke lyserøde blomster, der minder os alle om, at foråret er på vej. Toppen kan både kombineres med et par skinny jeans eller en fin nederdel, og den kan styles med alt fra det helt rå til det mest feminine. Vi elsker den!

Camouflage

Vi er helt vilde med camouflage for tiden - og det er D-xel også. Denne kjole er super fin til foråret og sommeren, hvor den kan bruges med et par tights under og en stor jakke, men også kan bruges med bare ben og en fin solhat. Et super lækkert garderobe-item, der aldrig går af mode, og som du helt sikkert vil være glad for at have på, igen og igen.

Camouflage shirt

Camou-stilen er in! Dyrk den fede army stil med en lækker see-through t-shirt i loose fit, der både er ultra cool og max behagelig! T-shirten finder du her: https://www.zophie-oliver.dk/431266...

Den lange bomberjakke

Den lange bomberjakke er et totalt musthave denne sæson! Vi går lysere tider i møde, og det betyder ny lækker garderobe! Jakken er med fede badges - en tendens, der fortsætter langt ind i det nye år! Jakken er det perfekte mix af det rå og feminine look. Jakken kan bruges på forskellige måder alt efter ønske. De kolde dage kan du trække i en hoodie eller strik under, så du er sikker på at holde varmen eller du kan bruge den som jakke til dit outfit indendøre. Snart går vi varmere tider i møde - og så kan du selvfølgelig bruge den som almindelig jakke! WE LIKE.

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/718016...

Cowboyjakken

Cowboyjakken går bare aldrig helt af mode - men de sidste sæsoner er den blomstret ekstra meget og er nu fast inventar i de fleste garderober. Og det er med god grund! Jakken er et perfekt statement piece, der kan forvandle hele dit outfit. Denne fra Hound er i en ripped style, så du kan kombinere de største tendenser lige nu. Jakken bruges af mange som et ekstra lag over yndlings-hoodien eller som cardigan - og når forår og stigende temperaturer snart  indtræder kan den også bruges som jakke udendøre. Vi elsker den - gør du ikke også?

Se denim jakken fra Hound her: https://www.zophie-oliver.dk/718017...
Eller se nogle af vores andre fede jakker her: https://www.zophie-oliver.dk/jakker...

Læderjakken

Læderjakken er endnu en must have, der er prikken over i'et på ethvert outfit. Denne fra Hound er ultra cool - den kombinerer det rå læder-look og det smukke feminine med en stor broderet rose på ryggen i lækre kraftige farver. Læderjakken kan bruges til hverdagslooket, hvor den bl.a. går godt med skinny jeans og en hoodie, men kan også være et fedt twist på festoutfittet, hvor den står knivskarpt til alt fra glimmer til en fin kjole. Jakken kan både bruges inde- og udendørs.

Se den fede læderjakke fra Hound her: https://www.zophie-oliver.dk/718016...

The Rosemunde spring collection


The Dress


Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Costbart, Tommy Hilfiger,  Björn Borg, Rosemunde, Petrol, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,  Queenz og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • Første og sidste Søndag i måneden: 10:00-16:00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven