• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Nyheder til piger!

Efterårskollektionen 2017 er landet - Se et lille udnit af den her!Denne buksedragt er en sand Must have.

Denne fede marineblå buksedragt i sporty stil med pipelines ned ad benene kan pigerne bare ikke leve uden. Det er selvfølgelig Hound der har lavet denne smukke sag til piger 8-16 år.

Sporty og Feminin med Hound nyeste kollektion til piger 8-16 år


Blonder fortsætter!

Blonder fortsætter! Men på en ny og sporty måde hvor blusen er lavet som en sweatshirt med rip kanter med pipelines. Hvem siger at man ikke kan være sporty og feminin på samme tid. Hound har med deres Pre fall kollektion sørget for med de marineblå nuancer at piger kan være piger hvad enten de er sporty og not.

Ripped denim shorts og skjorte

Ripped denim shorts er en kombination af de to største tendenser dette forår - ripped effekt og lys denim! Costbart har her kombineret shortsene med den fedeste skjorte uden ærmer. Shortsene og skjorten findes til piger 8-16 år.

Find skjorten her: https://www.zophie-oliver.dk/13094-...
Find shortsene her: https://www.zophie-oliver.dk/13239-...

Lækker casual kjole med striber

Costbart har lavet den perfekte kjole til foråret og sommeren - et sandt must have. Kjolen er let og casual, perfekt til lune vejr. Kjolen er med fine striber og findes til piger 8-16 år.


Fin med mønster fra Costbart

Forår og sommer byder på fine farver og mønster! Det har Costbart leveret med en fin playsuit samt nederdel i det fedeste print til piger 8-16 år. Begge dele findes i mønster og en sort version, hvis man er mere til afdæmpede.


Find playsuiten her: https://www.zophie-oliver.dk/13231-...
Find nederdelen her: https://www.zophie-oliver.dk/13206-...

Off shoulder kjole i denimlook

Super fed off shoulder kjole i denimlook fra Costbart. Den perfekte sommerkjole til pigen, der både er moderne og moderigtig. Bliv inspireret af Coachella og boheme-stilen - tilsæt et par fede solbriller eller en fin hat for at fuldende looket.

Buksedragt fra By Hound

Denne fede buksedragt fra By Hound er et must have! Buksedragten går aldrig af mode, og denne fine fra By Hound er perfekt til sæsonen. Den er med flæser og findes til piger 8-16 år.

Find den her: https://www.zophie-oliver.dk/717046...

Fed forårsjakke fra D-xel

Fed forårsjakke fra D-xel til piger 8-16 år. Jakken er både moderigtig og fed - den findes i 3 farver; rosa, marine og sort. Jakken er en sikker vinder som forårsjakke eller sommerjakke!

Find den her: https://www.zophie-oliver.dk/410265...

Cool off shoulder top

By hound har lavet den fedeste off shoulder top til piger 8-16 år. Toppen findes i sort og hvid og er perfekt til foråret og sommeren. Toppen kan kombineres med en fin nederdel for et feminint udtryk eller et par ripped denim shorts for et mere råt look.

Find toppen her:  https://www.zophie-oliver.dk/717046...
Find shortsene her: https://www.zophie-oliver.dk/717046...


Lækker tætsiddende kjole fra By Hound!

Flot ribstrikket kjole med stropper og striber der går lidt under knæet, som er den nye længde.
https://www.zophie-oliver.dk/pigeto...

Flot og elegant til hverdag og fest

Flot sæt tøj til forårets fester. Til pigen der ikke vil have kjole eller nederdel på. Den højtaljede culotte shorts med bælte og en flot stribet top der skal ned i buksen tilsat en stråhat som prikken over iet https://www.zophie-oliver.dk/pigeto...

Lækre forårsnyheder fra Costbart

Boyfriend jeans, Denim, Badges,  blonder og Bomberjakker er looket  dette forår. Costbart Byder på det hele og bland det gerne :-). Besøg Zophie & Oliver og vær den første til at få fingrene i nogle af forårets lækre varer!!

By Hound byder på rigtig god stil dette forår!

Fede off shoulder kjoler  med fede Bomberjakker, kombiner det feminine med det rå look. Fedt skoletøj eller til fest!

D-xel byder på en rigtig fin buksedragt.

Se denne fine jumpsuit i et total fedt og sporty look med pipeline ned ad buksebenet. Tilsæt en smart cap og et par fede sneaks og du er klar til afgang!!

Denim and red!!

Fede ripped jeans fra Costbart i modellen Roma. Slim fit og så skal bukserne jo helst stumpe lidt for tiden. Rød er den helt store farve dette forår der skal farve på og masser af denim i jakker, bukser, shorts og skirts!
Den klassiske trenchcoat er nu tilbage. Stil på skal der være!!! kombiner den evt. med et par ripped jeans og en lækker stribet turtleneck...

Off shoulder og Denim

Det perfekte look. Cold shoulder kjole og den fedeste denim jakke fra Levis og så et par fede sneaks!!

Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Costbart, Ralph Lauren,  Björn Borg, Native, Petrol, Lacoste, Converse , Say So,  Levis,  D-xel, Queenz og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -15:00
  • Søndag i måneden: 10:00-15:00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk
Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven