• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Nyheder til drenge

Black, White & Gold!

Vi elsker tøj i sort, hvid og guld - og det gør DWG også! Vi har samlet nogle af de fedeste items her,  og de byder blandt andet på nyheder i form af sweatshirts, sweatpants og t-shirts! Det er ultra nemt at style tøjet, fordi farverne er helt neutrale - så du kan både matche sættet eller bruge tøjet med items fra dit eget skab!

Du finder alle de fede items her; https://www.zophie-oliver.dk/black-...

Street Style

Vi er ret vilde med den street stil - Vi kan slet ikke få nok af de fede sweatshirts, sweatpants, hoodies og meget mere! DWG laver ultra fedt tøj, der både er i top på kvalitet og på pris! DWG laver masser fede items, der er nemme at style, og som er perfekte til hverdagen, hvor det ikke behøver være svært at sætte et look sammen.

Du finder hoodien på billedet her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Helt ny model fra Tommy Hilfiger

Vi introducerer en helt ny model hoodie fra Tommy Hilfiger - perfekt til drengene, der bare ikke kan få nok af det fantastiske tøjmærke. Hoodien er perfekt til den kolde sæson, hvor den er nem at trække over hovedet, og dermed kan tages af og på i løbet af dagen. Hoodien er i fantastisk lækker kvalitet, der ikke fås meget bedre. Det giver et eksklusivt og lækkert twist på den traditionelle hættetrøje idet, den tager det til next level!
Fås i 4 lækre farver! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Langærmede Hilfiger t-shirts til den kolde tid

Vi har fået en masse lækre langærmede t-shirts hjem fra Tommy Hilfiger, der er perfekte til efteråret og vinteren. De kan sagtens bruges alene, men du kan også få glæde af dem ved at bære dem som ekstra lag under en skjorte, hoodie eller strik på de rigtig kolde dage. Det ser også super nice ud med den langærmede t-shirt under en kortærmet, fordi det giver et lag-på-lag look, der er ultra populært i den kolde sæson.
Tommy Hilfiger er et af de allerstørste mærker til drengene lige nu, og de laver de skønneste t-shirts i den bedste kvalitet!
Du kan købe t-shirtsene på billedet her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Lacoste News

Der er kommet så mega mange fede nyheder fra Lacoste, alle til drenge i str. 8-16 år! Vi har fået alt fra huer, kasketter, tasker, t-shirts, bukser, hoodies og meget mere! Alle nyhederne er 100% original Lacoste, der er perfekt til hverdag, fest eller sport! Du finder det store udvalg af tøj med krokodille logoet på: https://www.zophie-oliver.dk/lacost...

Nyt Fortnite Merch!

Woop Woop! Så er der nyt Fortnite merch hos Zophie & Oliver, og vi er helt vilde med det!
Vi har fået den fede Floss dancer t-shirt på lager igen - denne gang i sort og marineblå, og så slår vi dørene op for et helt nyt (og eksklusivt design) - nemlig Take the L T-shirten!

Hvis du også elsker Fortnite, eller bare ikke kan få nok af de fede dance-moves, der stammer fra det nice spil, så er dette lige noget for dig!
Se udvalget her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Street Style I

Den Street Stil er perfekt til efteråret, og DWG har masser gode bud på, hvordan det kan se ud!
Der er masser fede hoodies, baggy pants og rå t-shirts på programmet, og denne sæson er spækket med de skønne varer! Gå ind her og find alle de fede DWG nyheder nu!

https://www.zophie-oliver.dk/dwg-/-...

Street Style II

Vi er vilde med den street stil, og DWG har masser fede varer, der er perfekte til netop det lige nu! De fede kontraster, der er mellem sort og hvid, giver en mega nice effekt, og så kan du gå all in med kontrastfarvet piping ned af ben og ærme på både overdel og underdel.

Du kan købe T-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/440841...
Og du finder bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Mix 2 stk. essentials fra D-xel for 400 kr!

Så er der efterårstilbud klar til pigerne, der ikke kan få nok af sweatpants, sweatshirts og hoodies! De forskellige items kommer i sort, grå, rød og orange, og så kan du kombinere det, som du vil! Brug de samme farver sammen, eller mix to forskellige - det er helt op til dig!

Hoodies

Køb hoodien her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Hoodies er stadig mega populære - og det bliver de ved med at være! Disse er perfekte til den kolde sæson, hvor de nemt kan trækkes over hovedet. Hoodien er perfekt til både hverdag og søndagen, hvor du slapper af på sofaen. Brug den med de matchende sweatpants eller brug den alene - begge dele fungerer!

Sweatshirts

Køb dem her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Hvem elsker ikke en god original Crewneck sweatshirt? Vi gør! Denne er dejlig blød, og så er den perfekt at trække over hovedet som ekstra lag på de kolde dage. Det ser også super fedt ud at lade en skjortekrave stikke frem under hoodien, for et lag-på-lag look.
Sweatshirten kan kombineres med alt fra et par sweatpants til et par jeans. Perfekt!

Sweatpants

Køb sweatpants her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Fede sweatpants, der er perfekte til den kolde sæson, hvor man har brug for lidt at holde sig varm på. Disse fra DWG/D-xel er super bløde og lækre, og så er de perfekte til både hverdag og søndagen, hvor man flyder på sofaen. Bukserne kan både bruges med den matchende hoodie / sweat, eller til en fed t-shirt og cardigan - det er op til dig!

Hættetrøje m. Zip

Køb hættetrøjen her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...


Lækre hættetrøjer fra DWG/D-xel. Hættetrøjerne er unisex og kan bruges af både drenge og piger. Vi er gået ind i efteråret, og det betyder koldt og vådt vejr, hvor man nemt kommer til at fryse. Det er derfor oplagt med en hættetrøje med lynlås, så du nemt kan tage den af eller på afhængig af vejret. Brug over din  yndlings t-shirt - så er du good to go!

Levis News

Vi har fået masser lækre nyheder fra Levi's hjem til drengene! Hvad med en fed hoodie, et par nye jeans eller hvad med en Levi's vinterjakke? Se det store udvalg af de fede varer, som vi fører i butikken fra Levi's.

Sweatshirts

Køb sweatshirts her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Det er koldt og vådt, og derfor vil vi forkæle vores skønne kunder! Den fede crewneck sweatshirt fra Levi's har nu fået ny pris - NU 350,- (før 400,-), så det er nu, at du skal slå til! Sweatshirten er perfekt til efteråret, hvor den er nem at trække over hovedet, så du bedre kan holde varmen.

Hoodies

Køb hoodien her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Vi har også sat vores yndlingshoodies ned til 350,-! Disse fra Levi's er altså bare en sand vinder - den er en klassiker, som vi sælger sæson efter sæson! Vi elsker den, og det gør kunderne også. Hoodien er perfekt til den kolde sæson, hvor den egner sig perfekt som ekstra lag over en t-shirt, eller under den lette overgangsjakke.

Uldjakker

Uldjakker går aldrig af mode! De er super klassiske og stilrene, hvorfor de er perfekte til ham eller hende, der ikke bryder sig om store tunge vinterjakker. Trenchcoaten i uld holder dig desuden super varm både efterår og vinter, og så er den nem at style, fordi den går til alt! Kombiner den med festtøjet, eller tag den på over sweatpants og en hoodie - det fungerer bare!

Uldjakker fra Costbart

Køb den grå jakke her: https://www.zophie-oliver.dk/13794-...
Køb den sorte jakke her: https://www.zophie-oliver.dk/13945-...

Lækre uldjakker til drengene fra Costbart! Jakkerne er super fed, og perfekte til den kolde sæson, hvor du ikke vil gå ned på det stilrene og klassiske look. Det ser f.eks. super lækkert ud at have et stort chunky tørklæde på og et par korte støvler til jakken.

DWG dreng

Køb de fede bukser her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Eller skjorten her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

DWG elsker kontraster, og det gør vi helt sikkert også! Kombiner de fede bukser og skjorten, som på billedet, for MAX kontrast effekt, eller brug dem hver for sig - det hele fungerer! Sættet egner sig desuden både super godt til hverdag og til fest, hvor det kan mixes og matches, som du vil.

Costbart vinterjakker!

Så er det tid til efterårs- og vinterjakker, og vi er helt vilde med Cost:barts jakker! Costbart laver kvalitetsjakker, der er ypperste mode og kvalitet - perfekt til ham, der ikke kan få nok af god stil og klasse! Jakkerne fås i et hav af udgaver; er du mest til den klassiske og stilrene trenchcoat, eller er du mere vild med den sporty tykke bomberjakke? Costbart har det hele!

Calton jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Sporty jakke inspireret af sports-jakken, man ser i amerikanske film. Jakken er perfekt til ham, der er aktiv, og som elsker at bevæge sig. Den fås i to farver - marineblå og sennepsgul - så der er noget for enhver smag. Jakken kan bruges over alt, og så er den dejlig blød og varm.

Castor jacket

Køb jakken her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...


Elsker du også en lækker, blød vinterjakke, der føles præcis som en varm dyne? Så er dette jakken for dig! Denne skønne jakke fra Costbart er MAX behagelig, og så er den dejlig varm - perfekt til vinteren, der er på trapperne! Jakken er en helt klassisk model, der dog hverken føles tung eller begrænsende ift. bevægelse.

Lækre overgangsjakker fra Hilfiger

Køb den i sand her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
eller i marine her: https://www.zophie-oliver.dk/kb0kb0...

Den perfekte overgangsjakke er landet! Jakken er perfekt til efteråret, som vi snart går i møde. Jakken føles super lækker og 'omfavner' kroppen på den helt rigtige måde. Jakken har polyesterforing. Jakken har et bredt elastikstykke ved ærmerne, der holder kulde ude af jakken, så du f.eks. ikke får vind ind i jakken, når du cykler. Jakken lukkes med lynlås og har ærmer, der lukkes med en kraftig knap. En super lækker jakke, der er rigtig skøn at have på!

Mads Nørgaard Overgangsjakker

Køb jakken i marine her: https://www.zophie-oliver.dk/20321-...
Og i armygrøn her: https://www.zophie-oliver.dk/20321-...

Ultra moderne forårsjakke til drengene fra it-mærket Mads Nørgaard! Jakken har en meget let foring og en god længde, der gør den perfekt til forårets stunder udendøre! Jakken lukkes med kvalitetslynlåse, der ikke binder, både foran og ved lommerne.

Ny efterårskollektion fra GRUNT

Grunt skuffer sjældent, og det beviser de også denne sæson, hvor de særligt har dyrket de lækre brændte toner som orange og brun. Kollektionen skriger efterår, og det er vi ret vilde med!
Du kan se alle Grunt nyhederne via linket her: https://www.zophie-oliver.dk/grunt-...

Brændte nuancer

Brændte nuancer af brun og orange hører altid efteråret til, og i år er ingen undtagelse, hvor Grunt vælger at bruge farven på et two-piece sæt til drengene.
Sættet kan bruges sammen som et statement piece eller hver for sig, hvor farven stadig springer frem, men dog er mere dæmpet. Uanset hvordan du vil bruge det, så tiltrækker det masser opmærksomhed, og så er det bare SÅ moderigtigt!

Køb sweaten her: https://www.zophie-oliver.dk/1834-2...
Og køb bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/1834-2...

Grunt nyheder

Vi elsker de lækre nyheder fra Grunt!
Den hvide langærmede t-shirt er en stor favorit - den er nem at style, den går til alt , og så er den bare i super lækker kvalitet!
T-shirten har skrift ned af siderne for et max moderne look!

Du finder den langærmede t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/1834-2...
Og de lækre bukser med brændt piping her: https://www.zophie-oliver.dk/1834-2...

DWG præsenterer; Fedt leopardprint!

DWG præsenterer 3 bud på, hvordan leopard-trenden skal dyrkes. Det er blevet til to fede t-shirts i hhv. et simpelt og mere vildt design, samt en printet hoodie, der har knald på farverne!
Kombiner de fede items med DWG's garbadinebukser i sort med gul streg, eller kombiner med en anden neutral buks, så leopardprintet får lov at træde helt frem! Du kan finde de fede items her: https://www.zophie-oliver.dk/d-xel-...

Leoprintet t-shirt og lækre bukser

Det er nemt at skabe en rød tråd i looket, hvis du går efter items, der udnytter de samme farvetoner. Et perfekt eksempel er denne t-shirt og disse bukser, der passer perfekt sammen. Den printede overdel har knald på farverne og printet, og den kræver derfor et par rolige bukser, der ikke er lige så vilde i udtrykket. Disse garbadinebukser fra DWG er perfekte, fordi de næsten er helt ensfarvede, blot med en enkelt piping i samme gyldne nuance, som der findes på T-shirten.

Du kan finde T-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/440732...
Find bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/440730...

White Tee with badge

Vi elsker en helt hvid basis-t-shirt. Den kan bruges til alt, og så ser den i øvrigt mega godt ud op af solbrun sommerhud! T-shirten fra DWG har en brølende leopard på brystet - en fed måde at kombinere to store tendenser. T-shirten er nem at style til hverdagsbrug, og det gør den også perfekt til skoleoutfittet!

Du kan købe den lige her! https://www.zophie-oliver.dk/440732...

Leopardprintet Hoodie

Vi er helt vilde med den leopardprintede hoodie, der kombinerer vildt print, efterårsfarver og den hotteste trend: hættetrøjer! Denne fra DWG er SÅ nice, perfekt til et par sorte jeans - og så er du klædt på til skolestart!

Du finder hoodien lige her: https://www.zophie-oliver.dk/440732...

Hound Pre-Fall Kollektion 2018

Hounds efteårskollektion er ude, og det er en fed en af slagsen! Den nye kollektion dyrker de kolde farver, og så er den spækket med hoodies, fede t-shirts og masser bukser!
Klik på linket og se det store udvalg fra Hound nu! https://www.zophie-oliver.dk/-hound...

Anorakken

Vandafvisende anorak til drengene! Anorakken er perfekt til de kølige dage, hvor den er nem at trække over hovedet. Denne fra Hound er spækket med fede detaljer, hvor særligt de lækre farver bør fremhæves! Desuden er det et bonus, at den er let og nem at pakke sammen - perfekt at have i rygsækken på ferien eller rejsen!

Se anorakken her! https://www.zophie-oliver.dk/218070...

The basic hoodie

Super cool hoodie fra Hound til drengene! Hoodien har både god længde og bredde, hvilket giver den et casual og lækkert fit. Hoodien har skriftdetaljer på fronten og er lidt længere bagtil end fortil, hvilket giver den lidt ekstra kant og charme. Kombiner den med et par fede jeans, sweatpants eller andet for en nemt og lækkert hverdagsoutfit.


https://www.zophie-oliver.dk/218071...

Hoodie w. Zip

Super cool hoodie fra Hound med hætte. Hoodien har en lomme med lynlåsdetalje på maven, hvilket giver den et super cool og frisk look. Hoodien har desuden skrift ned af ærmerne og ned af siderne. Hoodien fås i to farver; hvid og grøn, så der er noget for både den friske fyr, der elsker knald på farverne, og ham, der bare er til den helt basic hoodie.


Køb hoodien i hvid: https://www.zophie-oliver.dk/218071...
Køb hoodien i grøn: https://www.zophie-oliver.dk/218071...

EKSKLUSIVE FLOSS DANCE T-SHIRTS

Eksklusive Floss Dance t-shirts, som du kun finder hos Zophie & Oliver!

FLOSS DANCE!

Eksklusive Floss Dance t-shirts fra Zophie & Oliver! Dansen, som alle danser denne sommer, er nu også mulig at dyrke med dit tøj - så bliver det ikke meget mere stilet! Sving hofter og arme og vis alle dine venner, hvem der er bedst, eller brug den, når du spiller Fortnite! T-shirten, der er svær, at leve uden!

Find den KUN her hos Z&O!
Køb den i sort: https://www.zophie-oliver.dk/floss-...
Køb den i hvid: https://www.zophie-oliver.dk/floss-...
Køb den i orange: https://www.zophie-oliver.dk/floss-...

Firstgrade - THE NEW COLLECTION

Firstgrade er ude med ny lækker kollektion, og vi kan slet ikke få nok af den! Super youtuberen Eiqu Miller bliver ved at komme med lækkert tøj, og det er bare så nice! Find f.eks. et par lækre sweatpants, en stilet hoodie eller hvad med en monkeyface-t-shirt?

Se de lækre nyheder her: https://www.zophie-oliver.dk/firstg...

Firstgrade <3 Gul

Firstgrade elsker gul! Det viser de med deres nye kollektion, der hylder sommerens største farve - den lækre solgule! Kombiner de fede items med hinanden og gå all-in på gul eller brug det samme med lidt mere afdæmpet tøj - uanset hvad, så er det dømt til at være fedt!

Køb Hoodien her: https://www.zophie-oliver.dk/explor...
Køb Sweatpants her: https://www.zophie-oliver.dk/explor...
Køb Shorts her: https://www.zophie-oliver.dk/firstg...
Køb T-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/filur-...

Wanna see my monkey!?

Firstgrade og Eiqu Miller gør det igen! En super lækker kvalitets t-shirt, der skriger efter opmærksomhed! Overrask vennerne med din 'monkey', når du trækker T-shirten over hoved - Det er humor!

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/see-my...

Bang Bang - Monkey Killer!

Farverig og cool t-shirt i vaskeægte Firstgrade stil fra super-youtuberen Eiqu Miller! En god portion humør, fedt print med monkeyface og lækker kvalitet - WE LIKE!
T-shirten kan blive din for 299,95, og du kan finde den lige her!

https://www.zophie-oliver.dk/monkey...

The Denim Jacket

The Denim Jacket - we love it!

Street Style

Køb Hoodie m. Huller her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Køb t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Køb Shorts her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Empower #1

Køb T-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Køb Shortsene her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Empower #2

Køb hoodien her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Køb shortsene her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Sommer & Sol

Køb den koral t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/430314...
Køb den lyseblå t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/430314...

Hawaii-Shirts


Den lyserøde Hawaiiskjorte


The Faded Color Look


The Green Red Combo


Tommy Hilfiger badetøj


Calvin Klein badetøj


Get ready for spring (and summer)!

Vi er så småt et stykke inde i foråret, og selvom det endnu ikke har vist sig på vejret, så venter der snart sol og lune dage! Z&O elsker forårsmoden, og derfor har vi købt masser fede t-shirts, shorts osv. ind til både drenge og pigerne! Se f.eks. disse lækre sæt fra Hound, der skriger sol og sommer!

Køb dem her!

The plain white & shorts

Et lækkert sæt behøver hverken at være kompliceret eller dyrt! Dette sommerlige sæt består af en plain white t-shirt med detaljer på skuldrene og et par lyse ripped shorts. Sættet er både casual og enkelt - perfekt til foråret og sommeren!

Shorts og Palme-Tee

Selvom vi er fan af det helt enkle look, så kan vi naturligvis ikke stå for print som dette! Palme-tshirten fra Hound er spækket med farverige blade, der skriger efter sol og sommer. T-shirten står mega lækkert til et par lyse shorts som disse, men den kan også bruges til at spice et mørkt hverdagsoutfit op, idet at den bringer både farve og lethed med sig!

Køb t-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/218040...

Costbart - Jakker til dit forår!

Se vores store udvalg af forårsjakker ril drenge fra Costbart og resten af vores lækre mærker her! https://www.zophie-oliver.dk/drenge...

The Army Jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/13571-...

The Classical Jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/13572-...

The bomber Jacket

Køb jakken (i armygrøn) her: https://www.zophie-oliver.dk/20321-...
Køb jakken (i marine) her: https://www.zophie-oliver.dk/20321-...

The Hound Jacket

Køb jakken (i armygrøn) her: https://www.zophie-oliver.dk/218122...
Køb jakken (i marine) her: https://www.zophie-oliver.dk/218122...
Køb jakken (i sort) her: https://www.zophie-oliver.dk/218122...

The Street Jacket

Køb jakken (i brun) her: https://www.zophie-oliver.dk/430204...
Køb jakken (i sort) her: https://www.zophie-oliver.dk/430204...

The Tommy Hilfiger full outfit inspiration

Vi elsker Tommy Hilfiger i Z&O (det vidste du sikkert allerede godt!...), men det kan til tider være svært at finde ud af, hvad der lige falder i ens smag... Derfor har vi samlet en lille Hilfiger Inspirational Post, hvor du kan få inspiration til dit næste Hilfiger-indkøb!

The big Hilfiger inspiration post

Skab nemt det perfekte hverdagsoutfit med Hilfiger. Kombiner f.eks. et par casual jeans med en t-shirt med fedt og enkelt print. Brug skjorten åben over t-shirten som en cardigan for et max stilet look! Sæt prikken over i'et med en fed cap og opbevar dine kort i Hilfiger-kortholderen - så bliver looket ikke mere gennemført!

Se det store udvalg af Hilfiger til drenge her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

The perfect party outfit

Det kan sagtens være nemt at finde det perfekte party-outfit. Et par sorte jeans slår aldrig fejl, og de kan også bruges til hverdag. Derfor anbefaler vi at købe jeans i god kvalitet, så du er sikker på, at de holder formen og forbliver lækre at se på! Kombiner dem med en hvid t-shirt og eller polo, eller træk i en lækker og let skjorte, der giver looket et mere formelt pift. Slut af med et cognac-farvet bælte, der står knivskarpt mod de sorte jeans!
Og sådan bliver du klar til fest!

Se det store udvalg af Hilfiger til drenge her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

The casual look

Selvom vi i Z&O elsker at sammensætte det perfekte outfit og at lege med forskellige styles, så kan vi også godt lide at flade max ud på sofaen - eller bare at tage et helt casual outfit på! Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal nøjes, og derfor skal disse lækkerier fra Hilfiger også vises frem! De lækre sweatpants fra Hilfiger er en sand vinder - de er super lækre og komfortable og samtidig er de stilede og cool. De skønne sweatshirts egner sig både perfekt til lazy-sunday eller til hverdag, da de har et ultra cool look, og særligt sweatshirten med grafisk print fortjener at blive vist frem til verden!
Du kan også trække i dine lækre badebukser, der naturligvis egner sig lige så fint som shorts, når det bliver for varmt med sweatpants.

Se det store udvalg af Hilfiger til drenge her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

The dude pant

Vi er helt vilde med 'The Dude Pant' fra Grunt. De lækre garbadinebukser er en åbenbaring for mange, idet at de er ultra behagelige (og føles som sweatpants!), selvom de samtidig er helt vildt cool og ser max tjekkede ud! Bukserne egner sig perfekt til den formelle lejlighed, hvor du gerne må klæde dig lidt ekstra fint på, men de er også perfekte til hverdag, hvor en kombination med f.eks. en plain hvid t-shirt giver det lækreste look!

Køb bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Hound SPRING 2018

Hounds forårskollektion er ankommet - og vi er vilde med den!

The Blue Jacket and Yellow Hoodie Combo


PRE-SPRING 2018 - Se nogle af nyhederne her!


Cowboyjakken

Denimjakken går aldrig helt af mode - og det er med god grund. Jakken spiller en central rolle i modebilledet denne sæson, hvor vi gerne vil se farver og forskellige stilarter. Hound har kombineret den klassiske cowboyjakke med den rå tendens, og resultatet er denne fede ripped sag, der helt sikkert vil give dit look et cool twist. Byt din hoodie ud med en rå cowboyjakke og opdag, hvad den kan gøre for dit look, eller brug begge ting sammen!

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/218013...

Læderjakken

Læderjakken - en sand klassiker, vi alle kender og elsker. Læderjakken er et super fedt alternativ til den velkendte cardigan eller jakke, idet at den giver en max fed udstråling! Jakken er rå og cool - og kan både dresses op og ned alt efter ønske. Du kan altså sagtens have den på over din fine skjorte og dine jakkesætsbukser til konfirmationen - eller du kan gå all in på det rå look med ripped jeans og en cool hoodie. Der er rig mulighed for at lege med dit look med denne jakke!

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/218010...

The hoodie

Hvem elsker ikke en fed hoodie? De seneste år er hoodien virkelig blevet fast inventar i garderoben, og vi forstår godt hvorfor. Den fede hættetrøje er nemlig super nem at have med at gøre - den er behagelig, den er moderne og så er den ultra nem at style! Denne fra Hound er med lynlåse i siderne og skrift ned af ærmerne for max fed effekt og fås i 3 farver.

Se dem her!
Rød: https://www.zophie-oliver.dk/218011...
Hvid: https://www.zophie-oliver.dk/218011...
Orange: https://www.zophie-oliver.dk/218011...

The hoodie

Er du vild med hoodies? Det er vi også.
Hound er kommet ud med denne fede hoodie, der har huller og stort print på ryggen. Den hullede hoodie er stadig enormt populær - så hvis du ikke er kommet med på trenden endnu - eller bare godt kunne bruge bare én til hoodie, så er denne et fantastisk køb! Den findes i 4 fede farver.

Køb den her!
Rød: https://www.zophie-oliver.dk/218010...
Orange: https://www.zophie-oliver.dk/218010...
Hvid: https://www.zophie-oliver.dk/218010...
Grå: https://www.zophie-oliver.dk/218010...

The hoodie or the sweatshirt?

Hvad er du til - hoodie eller sweatshirt? Vi kan næsten ikke vælge - og med DWGs priser behøver man ikke vælge!
DWG er vild med begge dele - og der kommer hver sæson fede nyheder fra dem i begge kategorier. Vi er vilde med deres pre-spring kollektion, der indeholder både ripped sweatshirt og cool hoodie. Hvilken skal du have?

Sweatshirt!
Lyserød: https://www.zophie-oliver.dk/431202...
Blå: https://www.zophie-oliver.dk/431202...
Sand: https://www.zophie-oliver.dk/431202...
Sort: https://www.zophie-oliver.dk/431202...

Hoodie!
Sand: https://www.zophie-oliver.dk/431201...
Sort: https://www.zophie-oliver.dk/431201...

PRE-SPRING FASHION

Cool jakke fra DWG med lynlåse i siderne. Bær den alene over en t-shirt eller skab en mega fed lag-på-lag effekt med en hoodie under. Vi elsker den!

Levis hoodies - et sandt musthave

Levis hoodies - kan man leve uden?
Levis laver de fedeste og lækreste hoodies og hættetrøjer til teens i alderen 8-16 år.
Hoodien fås med det originale Levis logo på brystet og er perfekt til både drenge og piger!
Hoodien er i top kvalitet og er et sandt musthave i den kolde tid! Den findes i skønne farver, så der er noget for enhver smag.
Køb den også som sweatshirt uden hætte eller køb den populære originale Levis t-shirt hos os.
VI ELSKER LEVIS!

Køb rød her: https://www.zophie-oliver.dk/n91503...
Køb grå her: https://www.zophie-oliver.dk/n91503...
Køb sort her: https://www.zophie-oliver.dk/n91503...


Empower #2


Hound Pre-Fall Kollektion 2018


Black, White & Gold!

Vi elsker tøj i sort, hvid og guld - og det gør DWG også! Vi har samlet nogle af de fedeste items her,  og de byder blandt andet på nyheder i form af sweatshirts, sweatpants og t-shirts! Det er ultra nemt at style tøjet, fordi farverne er helt neutrale - så du kan både matche sættet eller bruge tøjet med items fra dit eget skab!

Du finder alle de fede items her; https://www.zophie-oliver.dk/black-...
Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Costbart, Tommy Hilfiger,  Björn Borg, Rosemunde, Petrol, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,  Queenz og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • Første og sidste Søndag i måneden: 10:00-16:00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven