• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Nyheder til drenge

Drengenes yndlingsbukser

Drengenes yndlingsbukser må siges at være den fede Fashion Chino, og den er endelig landet som shorts-model også, så du kan nyde dine favorit bukser, selvom det er sol og sommer! Shortsene føles præcis som joggingbukser - de er mega bløde, de er behagelige - og så ser de bare mega fede ud! De er perfekte til både hverdag og fest. Så er det ingen sag at klæde sig på til festen!
https://www.zophie-oliver.dk/drenge...

The Classic

De helt klassiske Fashion Chino shorts,  der bare er så skønne! Shortsene er perfekte til både hverdag og fest, og de kan nemt dresses op med en skjorte og blazer, når du skal til sommerfest. De fås i de tre basic farver, der går til alt; sort, marineblå og grå. Brug dem til hverdag med en t-shirt og en  denimjakke over.
https://www.zophie-oliver.dk/drenge...

Shorts med stribe

De klassiske fashion chino shorts er kommet med en stribe ned ad benet. Det er ultra moderne, det er ultra fedt, og det er sååå nice et look til sommeren! Shortsene er for det første mega behagelige, og så har de fået et sporty twist. Shortsene ser mega nice ud til en helt hvid crisp t-shirt, men du kan bruge dem til stort set alt! Brug dem med en skjorte til sommerfesten eller en regular t-shirt til hverdag.
https://www.zophie-oliver.dk/drenge...

Sæt #1

Det fedeste Tommy Hilfiger nattøj må være det her - det består af en t-shirt i en flot blå farve med Tommy skrevet over brystet og et par shorts med logo. Sættet er såååå blødt og behageligt at have på - du bliver hverken for varm eller generet i løbet af natten, og så er det da mega tjekket at gå i seng med Tommy Hilfiger på kroppen!
Sættet er perfekt til ferien, hytteturen eller bare til hverdag.

Du finder sættet her: https://www.zophie-oliver.dk/sommer...

Sæt #2

Et fedt sæt nattøj er bare virkelig nice - det er det fedeste at føle sig godt tilpas, når man går i seng. Sættet er perfekt til fx ferien, hytteturen eller overnatningen, men det er også ideelt til hverdagsbrug, hvis du bedst kan lide at sove med et let lag tøj. Nattøjet er fra Tommy Hilfiger og består af en hvid t-shirt med logo og et par ternede fede shorts. Du kan sagtens bruge t-shirten til hverdag også!

Du finder sættet her: https://www.zophie-oliver.dk/sommer...

Sæt #3

Et simpelt sæt nattøj er bare altid godt! En hvid t-shirt med Calvin Klein logo på brystet og et par sorte shorts er bare fedt. En bonus er, at du sagtens kan bruge delene til hverdag også -  så kan du nemt få glæde af din nye yndlings t-shirt! Det bedste ved det hele er, at det er i super lækker kvalitet, så du ikke sveder og bliver generet om natten.

Du finder sættet her; https://www.zophie-oliver.dk/sommer...

Humor t-shirts

Hvis der er noget, vi elsker, så er det sjove humor t-shirts! Tøj behøver absolut ikke være kedeligt eller ensfarvet - det kan også være med sjovt print, grineren skrift eller lækre farver - og det er da SÅ NICE! Disse t-shirts er den perfekte konfirmationsgave til ham, der fortjener et ekstra smil på læben på den store dag! Vi er totalt nede med det friske, sjove og glade look!

Du finder disse fede styles her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Fun shirts


It's all in the details

Accessories er den perfekte måde at binde dit outfit sammen - En fed skuldertaske, et par friske strømper, en lækker cap eller en nice pop suckit er prikken over i'et på dit hverdagssæt. Det giver lidt ekstra lækkert til looket, og det binder itemsne sammen, så du bare ser endnu bedre ud!
FirstGrade har masse fede accessories! Smut ind på https://www.zophie-oliver.dk/firstg... og tjek udvalget ud.

Black & White

Sort / hvid er bare en klassisk lækker kombination, der aldrig går af mode. Det giver et stilrent look, der er nemt at style med fede items. Sættet består af en t-shirt og et par shorts - brug det sammen for det fedeste gennemførte sæt, eller style det med items fra din egen garderobe. Der er masser muligheder! Shortsene er i øvrigt så skønne at have på - perfekte til dig, der elsker sweatpants!
https://www.zophie-oliver.dk/firstg...

I'm Blue

Selvom sommeren er lige om hjørnet, må du ikke glemme de fede langærmede t-shirts. De kølige morgener, luftige eftermiddage og sene aftener kalder alle på en fed langærmet t-shirt, der nemt kan trækkes over hovedet. T-shirten er så lækker - den er i god kvalitet, den er simpel men samtidig frisk og lækker.
Du finder den her: https://www.zophie-oliver.dk/firstg...

Camou-tee

Camouflage er så nice - det fede print går virkelig aldrig af mode, og det fortsætter med at være populært igen denne sommer! T-shirten er så extra, men det er totalt FirstGrade stil - det er all in, too much og så alligevel helt perfekt! T-shirten fås også med matchende shorts, så du kan få et totalt gennemført look. Du kan naturligvis også bruge de to items hver for sig - der er masser muligheder!
https://www.zophie-oliver.dk/firstg...

Fede Caps

Sommeren er på vej, og det betyder masser sol!!! Jubiii! Beskyt øjnene med et par fede solbriller og en fed cap fra FirstGrade -  Det er SÅ lækkert. De fede caps er i øvrigt skabt i samme stil som tøjet, så du kan skabe et mega gennemført look. FirstGrade laver det lækreste tøj ever, så kasketterne er selvfølgelig lige så nice!
Find dem her: https://www.zophie-oliver.dk/firstg...

COLOURFUL

SOMMER = FARVER
Find masser skønne farverige styles til drengene her! Vi har alt til outfittet - selv fede accessories, der sætter prikken over i'et.

https://www.zophie-oliver.dk/drenge...

Papegøjer og palmer

Hound elsker print - i år er det centreret omkring papegøjer, palmer og blomster, og det er så fedt og sommerligt! Printet er på hvid baggrund, så det lette udtryk beholdes. Du finder det skønne print på en t-shirt, et par shorts, en hoodie og en fed skjorte. Kombiner de printede items for et vildt og crazy udtryk eller brug enkelte items med din egen garderobe for et mere dæmpet look. Du kan gøre det hele - og det ser så fedt ud!

Du finder det her: https://www.zophie-oliver.dk/-hound...

Print fra DWG

Hvis du er til fest, farver og print - så går denne her ud til dig! DWG er kommet med det fedeste print, der er rigtig sommerligt og lækkert! Du finder printet på deres joggingbuks, shorts og sweat cardigan. Du kan sagtens kombinere de printede items som på billedet, men du kan også bruge det hver for sig og kombinere med ting fra din egen garderobe. Således kan du også dæmpe udtrykket efter behov.

Du finder det her: https://www.zophie-oliver.dk/dwg-/-...

We are Yellow

Sommeren er lig med farven gul! Gul er bare en sikker vinder, der altid passer godt til foråret og sommerens looks. Farven ser super godt ud til solbrun hud, og den klæder stort set alle. Vi har samlet en masse fede items i den skønne farve til alle drengene, så du kan finde lige det, der er din stil. Vi har samlet alt fra t-shirts til shorts og jakker.

Du finder alle de fede ting her: https://www.zophie-oliver.dk/yellow...

Long sleeved yellow

Langærmede behøver ikke være ensfarvede eller kedelige - de kan sagtens være street og edgy! Denne style fra DWG er mega nice! T-shirten har colorblock effekt og masser fede detaljer, der bare gør det ultra nemt at sammensætte et stilrent look. DWG har masser fede t-shirts med både korte og lange ærmer.
Find en samling af gule items her: https://www.zophie-oliver.dk/yellow...

Get READY for SUMMER

Er du klar til sommer? Nej? Ingen panik! Vi har alt, du behøver til sommerlooket. DWG er kommet ud med en helt masse fede nyheder - bl.a. en masse fede t-shirts med guld-tema, som vi slet ikke kan få nok af! Der er selvfølgelig også news til pigerne - alt fra nederdele og kjoler til bukser og jakker. Du finder alt til både drenge og piger her!

Link til DWG og drengetøj: https://www.zophie-oliver.dk/dwg-/-...
Link til D-xel og pigetøj: https://www.zophie-oliver.dk/brand-...

Golden tigers

Tiger-print går bare aldrig rigtig af mode og slet ikke, når det er i guld! Denne fede t-shirt er perfekt til sommeren, hvor du stadig vil have det street look, men ikke orker at have en cool hoodie på! T-shirten er ultra blød og lækker, og så fås den i 3 farver; sort med guld, hvid med sort og sort med hvid. Den er så nice!
Kombiner med et par af dine yndlingsshorts, et par lækre shades og måske en fed cap.

Du finder alle nyhederne fra DWG her: https://www.zophie-oliver.dk/dwg-/-...

Shortsleeved Hoodie

Elsker du hættetrøjer? Så har DWG selvfølgelig løsningen på dine årlige sommer-problemer, for det er bare lidt for varmt til hoodies, ikke? Denne fede kortærmede hoodie - eller t-shirt i sweat-materiale - er så nice! Den kommer i hvid og sort, og så har den fede gulddetaljer, hvilket giver den et street og lækkert look! Kombiner med et par fede solbriller og dine yndlingsshorts!

Du finder alle nyhederne fra DWG her; https://www.zophie-oliver.dk/dwg-/-...

Calvin Swim Collection

Sommeren står for døren, og butikken er fuld af lækkert badetøj. Vi har masser nyheder fra Calvin Klein til både drenge og pigerne; både badebukser, bikinier, badedragter og badesandaler - alt til ferielooket eller turen til stranden. Alle varerne er i super god kvalitet!

Du finder det hele her: https://www.zophie-oliver.dk/calvin...

Calvin Klein Badeshorts

Fede farverige badeshorts fra Calvin Klein til drengene! Badeshortsene er det perfekte fashion statement, for hvem siger, at badetøj behøver være kedeligt!? Badebukserne fås i fede farver, men der er naturligvis også en klassisk sort style til ham, der ikke er til det vilde look. Shortsene er i super lækker kvalitet, og Calvin Klein er et ultra populært mærke lige nu.

Du finder Calvin Kleins badetøj her: https://www.zophie-oliver.dk/calvin...

Tommy Swimwear Collection

Vi har samlet en masse lækkert badetøj til drenge og piger fra Tommy Hilfiger, og det skal I selvfølgelig have lov at se. Tommy Hilfiger laver de skønneste bikinier og badebukser, der som altid er i den bedste kvalitet - og i de flotteste designs. Til drengene er der badebukser i flere varianter - der er den simple ensfarvede, den klassiske Tommy Hilfiger style og den mere vilde stribede variant.
Shortsene er i super god kvalitet, de føles fantastiske og ser fantastiske ud.

Du finder dem alle her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Badeshorts fra Tommy Hilfiger

Uuuuh, så er det ved at være tid til ferie, strandture og selvfølgelig badetøj! Tommy Hilfiger er kommet ud med flere lækre badebukser i år; faktisk hele 6 forskellige styles, så der er noget til enhver! Hilfiger er et af de helt store mærker lige nu, og det er særligt populært på de sociale medier som Instagram, Youtube og Facebook. Derfor skal du selvfølgelig også have et af de skønne par i år - de fås fra 330,-.

Du finder alle badebukserne fra Hilfiger her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Tid til shorts

Nu er solen og sommeren på vej, og det er rigtigt ved at være tid til shorts! Vi har fået en masse lækre shorts hjem til drengene, så der er noget til enhver smag; alt fra chinos og garbadinebukser til slimfit og ripped denimshorts. Særligt Hound er kommet ud med en masse fede nyheder, som vi viser herunder. Bladr igennem de fede billeder og få inspiration til, hvordan dit perfekte shorts-match ser ud.

Du finder Hounds shorts her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...
Og alle vores shorts til drengene her: https://www.zophie-oliver.dk/drenge...

Shorts til det sjove look

Hvem siger, at shorts ikke kan være nøgleelementet i et sjovt look? Her er tre bud på, hvordan mønstrede shorts kan se ud - og de er helt perfekte til at skabe et moderne og anderledes outfit. Den første model har fine tern og er det perfekte bud på en klassiker, der aldrig går af mode. Den anden model er frisk og farverig; og den er spækket med fine ara-papegøjer! Den sidste model er sort/hvid stribet. Et godt tip er at vælge en enkel overdel, så der ikke bliver mismatch mellem over- og underdel - vælg en ensfarvet skjorte, t-shirt eller polo og en simpel jakke.

Du kan se alle Hound shortsene her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...

X-tra Slim Fit Shorts

Hounds klassiske slim fit jeans-model er nu kommet i en fed shorts-udgave. Xtra slim modellen sidder tæt ind til benet, og den er derfor perfekt til drengen, der elsker et tight fit, eller til den slanke dreng, der har svært ved at finde shorts. Shortsene har elastik i livet, så de kan justeres til det perfekte fit. Shortsene har godt med stretch, så de er super behagelige at have på, og de er helt perfekte til hverdag, hvor de nemt kan styles med en t-shirt og en fed jakke.

Du kan se resten af Hounds shorts her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...

Chinos til hverdag og fest

Disse chinos er så fede, og de er virkelig perfekte til sommeren, fordi du kan bruge dem til både hverdag og fest! Shortsene ligner den helt klassiske chinobuks, og den er præcis lige så nem at style. Brug shortsene til hverdag med en fed t-shirt og en cowboyjakke, og til fest med en fed polo eller skjorte og eventuelt en fed blazer. De kommer i 3 skønne basisfarver;  sandfarvet, marine og sort. Helt klassiske lækre farver, der kan bruges til alt.

Du finder alle Hounds fede shorts-modeller her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...

Pipe Jog Shorts

Pipe-modellen fra Hound er perfekt til drengen med fodboldlår! Modellen har nemlig lidt ekstra plads i lårene, men de er stadig slim fit, så de sidder tæt ind til benet. Shortsene er i det unikke jog-materiale, der er et ultra blødt og behageligt stof, som har godt med stretch. De har derfor god bevægelsesfrihed - og de er SÅ rare at have på. Så er du ikke normalt til jeans og denim, men er vild med looket - her har du dit perfekte match!

Du finder alle shortsene fra Hound her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...

Fashion Chino Shorts

Vi elsker Fashion Chinos  - og det gør vores kunder også! Den mega moderne buks er nu kommet som shorts, og den er sååå fed! Shortsene fås i marineblå, sort og koksgrå - klassiske rolige farver, der alle er nemme at style. Shortsene er ideelle til fest, særligt nu hvor sommerens fester er på vej - det betyder nemlig konfirmationer, bryllupper og klassefester! De ser så fine ud til en simpel skjorte - men de kan også bruges til hverdag med en lækker t-shirt.

Du finder alle shortsene fra Hound her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...

Straight Ripped Shorts

Super lækre shorts fra Hound til drengene, der er vild med bukser og shorts med lige ben. Disse shorts har et straight fit og lige ben, der ikke sidder stramt omkring benet. Shortsene er perfekt til drengene, der er til det mere casual look - og så har de ripped effekt, hvilket er ultra moderne lige nu. Shortsene kommer i en helt lys blå, en almindelige denimblå og en slidt sort, så der er noget til enhver smag.

Du finder dem på hjemmesiden her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...

Fashion Chino med stribe

Hound's Fashion Chinos er en af butikkens bedst sælgende modeller, og det er med god grund! De giver et virkelig lækkert udtryk og så er de mega behagelige, hvorfor selv den mest inkarnerede sweatpants-bruger kan have dem på. Alle disse fantastiske egenskaber er bragt med videre over i den skønne shorts-model. Desuden har den en fed stribe ned ad siden, hvilket giver den et moderne og sporty twist.

Du finder alle shortsene fra Hound her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...

Mix and Match

Grå camouflage er bare ikke til at komme udenom; det er så mega nice! Printet findes på nogle af DWG's lækre nyheder; her er det på et par sweat shorts og en cardigan sweat med lynlås. Det ser virkelig fedt ud at kombinere jakken og shortsene, fordi det matcher og giver et sammenhængende look. Du kan dog også sagtens mixe printet med items fra dit eget skab; kombiner shortsene med en fed t-shirt og en læderjakke, og mix cardiganen med et par fede jeans.

Du finder alle nyhederne fra DWG her: https://www.zophie-oliver.dk/dwg-/-...

Camou-pants

Grå camouflage kombineret med lækre sweatpants er så mega nice! Disse items er fra DWG, og de er præcis lige så fede i virkeligheden! Bukserne er perfekt til hverdag, hvor de kan styles med en fed t-shirt og en nice jakke. Camouflage printet er ultra populært lige nu, og det ses overalt i modebilledet. Sæt prikken over i'et med et par fede solbriller, en lækker pung og en halskæde - fx dette dogtag fra Højtryk.

Du finder alle nyhederne til drengene her: https://www.zophie-oliver.dk/dwg-/-...

It's party season!

Konfirmationer, bryllupper og klassefesterne kommer tættere med hastige skridt, og du skal selvfølgelig have styr på festlooket! Vi har samlet en masse nyheder fra alle de store mærker; bl.a. DWG, Hound, Tommy Hilfiger og Grunt! Vi synes nemlig, at det skal være nemt at finde et fedt look!

Du finder alle nyhederne her; https://www.zophie-oliver.dk/festto...

Musthaves til party-looket

Vi har samlet en masse lækkerier, der er perfekte til dit næste festlook! Du finder alt til dit party-outfit hos os; skab et fedt look med alt fra top til tå. Hos os finder du bl.a. t-shirts, skjorter, blazere, bukser, strømper, tasker, bælter og meget mere! Med Zophie & Oliver er det en leg at sammensætte dit look!

Du finder vores samling af fede varer her: https://www.zophie-oliver.dk/festto...

Den klassiske Dude pant

Den klassiske Dude pant er bare altid en sikker vinder - uanset om du skal bruge dem til hverdag eller fest, giver de det fedeste look! Bukserne fås i et væld af farver; sort, marine, blå, grå mm. og de findes også med tern, striber osv. - og nu også som shorts! Bukserne er så fede, og de kan kombineres med alt; Brug dem med en skjorte eller med en fed t-shirt og bomberjakke.
De koster 400 kr. og Du finder dem på hjemmesiden her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Slangeprint til dig og mig

We < 3 snakeprint!
Det fede print pryder alt fra t-shirts til bukser dette forår, og vi har selvfølgelig samlet vores udvalg her: https://www.zophie-oliver.dk/snakep...


Snakeprint obsession

Hvem elsker ikke snakeprint? Vi kan bare slet ikke få nok! Slangeprint er forårets og sommerens helt store hit - DWG har lavet denne her fede t-shirt til drengene i str. 8-16 år! Den fås i sort og hvid, og den ser bare SÅ nice ud til deres garbadinebukser. Bukserne fås i sort og grå.

Du finder t-shirts og bukser på linket her: https://www.zophie-oliver.dk/snakep...
- og der er også massere andre lækre nyheder! Der er alt fra sweatshirts, shorts og accessories til t-shirts og badetøj. DWG har det hele!

No words needed

Det her outfit er altså bare spot on - det er så fedt, at man næsten ikke behøver andet - et par klassiske garbadine-bukser og en snakeprint t-shirt - så er du der! Modellen her er også stylet med en fed hat, og det sætter virkelig prikken over i'et! T-shirten findes i sort og hvid, og bukserne fås i sort og grå. Vi elsker det!

Find t-shirt og bukser her: https://www.zophie-oliver.dk/snakep...

A Complete Look

Nogle gange har man brug for inspiration - det kan være hjælp til at sætte et fedt look sammen, som vi har gjort her. De fede items er alle fra Tommy Hilfiger, og de er bare så fede til foråret og sommeren. Det består af en basic t-shirt med Hilfiger logo, en frisk hættetrøje, en lækker vest til de kølige morgener, et par slim fit jeans og prikken over i'et - en fed cap!

Du finder det hele her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Badebukseeeer!

Jubiii, så er der altså begyndt at komme badetøj på shoppen, og Tommy Hilfiger har leveret en masse styles til både drenge og piger!
Der er masser fede badeshorts til drengene - både de helt enkle ensfarvede, de vilde stribede og de friske flerfarvede modeller. Ja vi er helt vilde med dem! Brug dem som almindelige shorts på de varme dage eller på ferien.

Se hele udvalget af alle nyhederne her! https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Add in some yellow!

Gul er altså bare en fantastisk dejlig farve, og den er oven i købet ret nem at style! Gul går godt til både mørkt og lyst tøj, og den er særligt godt til blå denim - det er bare den fedeste kombi. Her har vi stylet den farverige t-shirt med marineblå items for et stilet men roligt look. Vi er helt vilde med Tommy Hilfiger!

Du kan finde t-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Og resten af varerne her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Rød, hvid & Blå <3

Tommy Hilfiger er altså bare det lækreste mærke, og det kører i de fedeste farver; marine, rød og hvid! Det er super nemt at skabe et sammenhængende og gennemtænkt look med Hilfiger, fordi farverne passer så godt sammen. Hvis du er rigtig vild, så kan du også bruge matchende boxershorts - det er altså nice!

Du finder alle nyhederne her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Farverige pullovers

Hvor fede er disse pullovers ikke lige? Vi er helt vilde med dem! De er en krydsning mellem en pæn striktrøje og en fed sweatshirt - det er den perfekte pullover, der ser super fed ud med en skjorte under! Brug den fede trøje til at sætte lidt farve på tilværelsen - kombiner med et par ensfarvede eller neutrale bukser.

Du finder pulloverne, og meget mere, her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Farve bombe med Tommy Hilfiger

Uh hvor vi elsker foråret og sommer - og så er det altså bare endnu federe, når man kan gå med skønne farverige t-shirts, der udstråler varme og glæde. T-shirten er så blød og behagelig at have på! Den fås i blå, gul, orange, pink og lyserød.

Du finder alle Tommy Hilfigers t-shirts her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Fine forårsfarver

Mads Nørgaard har de fedeste t-shirts til drengene - de tænker ud af boksen, og de er altid med på den nyeste mode. Pt. er vi helt vilde med farverige pasteller og skønne farver, og det får du med Mads Nørgaard! De er desuden mega bløde og behagelige at have på, hvilket er perfekt til de varme sommerdage.

Du kan se det store udvalg af Mads Nørgaard her: https://www.zophie-oliver.dk/mads-n...

Forårsjakker fra Mads Nørgaard

De her let forede jakker er så lækre! De er perfekte til foråret, fordi den lette foring gør, at du kan holde varmen på de kølige dage, men samtidig sørger for, at du ikke bliver overdrevent varm. Jakken fås i armygrøn og marineblå, og de har en fed orange farve indvendigt, hvilket giver en fed effekt, hvis du bruger den åben.

Du ser hele udvalget af Mads Nørgaard til drenge her: https://www.zophie-oliver.dk/mads-n...

Long sleeved stripes

Vi knus-elsker langærmede t-shirts, der er perfekte til foråret og sommeren - de kan bruges under en kortærmet t-shirt for et fedt lag på lag look eller alene til et par jeans eller sweatpants. Trøjerne er så fede, og de er mega behagelige at have på! De fås både med brede og smalle striber - og i farverne hvid, rød, grøn - og så er der selvfølgelig alle de fede kortærmede t-shirts!

Du finder hele udvalget her: https://www.zophie-oliver.dk/mads-n...

Forårsjakker til drenge


Den tidsløse denimjakke


Den vendbare


Den farverige forårsjakke


Den sporty jakke


Dunjakke looket


Nyt mærke i Z&O: Superior Le Temps Des Cerises

Så er der helt nyt mærke i butikken! Det fede franske mærke Le Temps Des Cerises, der bare kører det mest street og urban look ever! Det fede mærke har t-shirts, cargo-bukser, shorts, jakke og meget mere! Mærket er printet med et fedt Superior Logo, der virkelig er ultra populært!
Se det store udvalg af varer fra det nye fede mærke her: https://www.zophie-oliver.dk/superi...

The Great Classics

Den nye Levi's kollektion byder på pastelfarver - men der er også noget til alle jer, der bare elsker det klassiske Levis look - med den klassiske blå denim, de fede røde og marineblå farver og den klassiske hoodie. Og så går man selvfølgelig aldrig galt i byen med den helt traditionelle cowboyjakke - den går aldrig af mode, den holder bare!
Se alle nyhederne her! https://www.zophie-oliver.dk/-levis...

The Light Colors

Pastelfarver, lys denim, shorts og Levi's logoer - ja, vi elsker det! Den nye kollektion indeholder masser lækre forårs og sommernyheder, der bare er så perfekte til sæsonen. Det er tid til at omfavne alle de skønne friske farver. Der er bl.a. kortærmede t-shirts med Levi's logo på fronten, rå og pæne denimshorts, jeans i alle de kendte modeller som 510, 511 og 520!
Du kan se alle nyhederne her: https://www.zophie-oliver.dk/-levis...

The Lacoste Spring Collection

Masser nyheder fra Lacoste til alle drengene! Den nye kollektion indeholder alt det, vi elsker! T-shirts, bukser, accessories, shorts, jakker og alt det der! Så fedt!
Se det hele her: https://www.zophie-oliver.dk/lacost...

Blå mandag looket

Så er det snart blå mandag - og vi har fundet lidt inspiration fra det skønne mærke Lacoste! Mærket har den mega nice krokodille som logo, som du helt sikkert kender! Der er de fedeste t-shirts, pants, jakker og accessories i form af kasketter, tasker og strømper! Desuden kan du også finde alle de lækre Lacoste Sport styles, der er i et hurtigtørrende materiale, der holdes tørt selv under intens træning. Mega nice!
https://www.zophie-oliver.dk/lacost...

Lacoste Shorts

Woop Woop! Så er der 4 farver af de lækreste shorts til drengene fra Lacoste!!! Shortsene har en bred stribe ned ad benet, hvor der er trykt masser krokodiller på. De er rigtig behagelige, og så er de dejlig lette - perfekt til foråret og sommeren. Du kan sagtens bruge dem til hverdag, men de egner sig også godt til idræt, løb, håndbold mm. Brug en af de fede Lacoste Sport T-shirts til, hvis du dyrker sport!
https://www.zophie-oliver.dk/lacost...

Grey Denim Shorts

Lækre grå Calvin Klein shorts til drenge mellem 8-16 år. Mega lækre shorts, der er superfede og har et lækkert råt look. Sådan nogle shorts er nemme at style, og ser godt ud til rigtig mange ting - kombiner dem med de fede farverige t-shirts, der pryder alle forårets kollektioner!

Se alle nyhederne her; https://www.zophie-oliver.dk/calvin...

Sweatshorts

Who doesn't love sweatpants?
Super lækre shorts i sweat-materiale. Shortsene har korte ben og en snor i livet, så du kan spænde dem ind efter behov. Shortsene er i det  der helt rigtige sweat-materiale, der hverken er for tyndt eller tykt. Brug dem på ferien, til idræt med et par termobukser under eller om natten. De fås i sort og grå - perfect for spring and summer!

https://www.zophie-oliver.dk/calvin...

Calvin Klein Slim fit jeans

Fede jeans til drengene! Rå slim fit jeans til drengene i en fed mørk grå. Bukserne har en tekstureret overflade, præcis som på traditionelle jeans, hvilket giver dem et autentisk og klassisk jeans-look. De er totalt nice - perfekte til foråret, og de er super nemme at style med alle de lækre forårsfarver, der pryder de kollektioner!

https://www.zophie-oliver.dk/calvin...

Gul, denim og friske farvekombinationer

Wow, hvor vi elsker, at foråret er på vej! Tommy Hilfiger er blandt et af de mange mærker, der er kommet ud med en ny kollektion - den er spækket med friske gule farver, lækkert denim og friske farvekombinationer - der er totalt retro på den fede måde! Sæt prikken over i'et med en fed cap - det er bare nice!

https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Farverige nyheder fra Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigers nye kollektion byder på friske farver, fede farvekombinationer og lækre materialer. Foråret er på vej, og det kan man se i de nye kollektioner! Hilfiger er kommet ud med denne fede sweatshirt, der kombinerer det sporty look, colorblock effekt og den klassiske sweatshirt model.

Du finder alle nyhederne her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

Pinstribed Suit

Konfirmationsæsonen er på vej! Det betyder, at du skal have styr på dit formal wear - uanset om du selv skal konfirmeres eller 'bare' skal til fest. Dette suit er med slanke nålestriber, hvilket er en hel klassisk style, der aldrig går af mode. Tommy Hilfiger har desuden en masse lækre skjorter, der er i den lækreste kvalitet - og så kan du selvfølgelig kombinere de matchende bukser og blazeren - eller du kan bruge dem hver for sig.

https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

De nye nye

Levi's nye kollektion er spækket med nyheder - der er noget til dem, der elsker den klassiske Levis stil - og der er noget til dem, der er vild med fest og farver. Er du i den sidste kategori, så er disse nyheder til dig! Der er skønne shorts, farverige t-shirts og pastelfarver - det bliver ikke meget bedre!

Du kan se alle nyhederne her! https://www.zophie-oliver.dk/brand-...

De nye gamle

Levi's har sin helt egen klassiske stil - og den holder de selvfølgelig ved i nogle af de mange nyheder. Den nye kollektion består af t-shirts med Levis logoet, hoodies, shorts, jeans, denimjakker og meget mere! Hvis du er til den klassiske stil, så er der helt sikkert noget for dig!

Du kan se alle nyhederne her: https://www.zophie-oliver.dk/brand-...

Black, White & Gold!

Vi elsker tøj i sort, hvid og guld - og det gør DWG også! Vi har samlet nogle af de fedeste items her,  og de byder blandt andet på nyheder i form af sweatshirts, sweatpants og t-shirts! Det er ultra nemt at style tøjet, fordi farverne er helt neutrale - så du kan både matche sættet eller bruge tøjet med items fra dit eget skab!

Du finder alle de fede items her; https://www.zophie-oliver.dk/black-...

Street Style

Vi er ret vilde med den street stil - Vi kan slet ikke få nok af de fede sweatshirts, sweatpants, hoodies og meget mere! DWG laver ultra fedt tøj, der både er i top på kvalitet og på pris! DWG laver masser fede items, der er nemme at style, og som er perfekte til hverdagen, hvor det ikke behøver være svært at sætte et look sammen.

Du finder hoodien på billedet her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Helt ny model fra Tommy Hilfiger

Vi introducerer en helt ny model hoodie fra Tommy Hilfiger - perfekt til drengene, der bare ikke kan få nok af det fantastiske tøjmærke. Hoodien er perfekt til den kolde sæson, hvor den er nem at trække over hovedet, og dermed kan tages af og på i løbet af dagen. Hoodien er i fantastisk lækker kvalitet, der ikke fås meget bedre. Det giver et eksklusivt og lækkert twist på den traditionelle hættetrøje idet, den tager det til next level!
Fås i 4 lækre farver! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Langærmede Hilfiger t-shirts til den kolde tid

Vi har fået en masse lækre langærmede t-shirts hjem fra Tommy Hilfiger, der er perfekte til efteråret og vinteren. De kan sagtens bruges alene, men du kan også få glæde af dem ved at bære dem som ekstra lag under en skjorte, hoodie eller strik på de rigtig kolde dage. Det ser også super nice ud med den langærmede t-shirt under en kortærmet, fordi det giver et lag-på-lag look, der er ultra populært i den kolde sæson.
Tommy Hilfiger er et af de allerstørste mærker til drengene lige nu, og de laver de skønneste t-shirts i den bedste kvalitet!
Du kan købe t-shirtsene på billedet her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Lacoste News

Der er kommet så mega mange fede nyheder fra Lacoste, alle til drenge i str. 8-16 år! Vi har fået alt fra huer, kasketter, tasker, t-shirts, bukser, hoodies og meget mere! Alle nyhederne er 100% original Lacoste, der er perfekt til hverdag, fest eller sport! Du finder det store udvalg af tøj med krokodille logoet på: https://www.zophie-oliver.dk/lacost...

Nyt Fortnite Merch!

Woop Woop! Så er der nyt Fortnite merch hos Zophie & Oliver, og vi er helt vilde med det!
Vi har fået den fede Floss dancer t-shirt på lager igen - denne gang i sort og marineblå, og så slår vi dørene op for et helt nyt (og eksklusivt design) - nemlig Take the L T-shirten!

Hvis du også elsker Fortnite, eller bare ikke kan få nok af de fede dance-moves, der stammer fra det nice spil, så er dette lige noget for dig!
Se udvalget her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Street Style I

Den Street Stil er perfekt til efteråret, og DWG har masser gode bud på, hvordan det kan se ud!
Der er masser fede hoodies, baggy pants og rå t-shirts på programmet, og denne sæson er spækket med de skønne varer! Gå ind her og find alle de fede DWG nyheder nu!

https://www.zophie-oliver.dk/dwg-/-...

Street Style II

Vi er vilde med den street stil, og DWG har masser fede varer, der er perfekte til netop det lige nu! De fede kontraster, der er mellem sort og hvid, giver en mega nice effekt, og så kan du gå all in med kontrastfarvet piping ned af ben og ærme på både overdel og underdel.

Du kan købe T-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/440841...
Og du finder bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Mix 2 stk. essentials fra D-xel for 400 kr!

Så er der efterårstilbud klar til pigerne, der ikke kan få nok af sweatpants, sweatshirts og hoodies! De forskellige items kommer i sort, grå, rød og orange, og så kan du kombinere det, som du vil! Brug de samme farver sammen, eller mix to forskellige - det er helt op til dig!

Hoodies

Køb hoodien her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Hoodies er stadig mega populære - og det bliver de ved med at være! Disse er perfekte til den kolde sæson, hvor de nemt kan trækkes over hovedet. Hoodien er perfekt til både hverdag og søndagen, hvor du slapper af på sofaen. Brug den med de matchende sweatpants eller brug den alene - begge dele fungerer!

Sweatshirts

Køb dem her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Hvem elsker ikke en god original Crewneck sweatshirt? Vi gør! Denne er dejlig blød, og så er den perfekt at trække over hovedet som ekstra lag på de kolde dage. Det ser også super fedt ud at lade en skjortekrave stikke frem under hoodien, for et lag-på-lag look.
Sweatshirten kan kombineres med alt fra et par sweatpants til et par jeans. Perfekt!

Sweatpants

Køb sweatpants her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Fede sweatpants, der er perfekte til den kolde sæson, hvor man har brug for lidt at holde sig varm på. Disse fra DWG/D-xel er super bløde og lækre, og så er de perfekte til både hverdag og søndagen, hvor man flyder på sofaen. Bukserne kan både bruges med den matchende hoodie / sweat, eller til en fed t-shirt og cardigan - det er op til dig!

Hættetrøje m. Zip

Køb hættetrøjen her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...


Lækre hættetrøjer fra DWG/D-xel. Hættetrøjerne er unisex og kan bruges af både drenge og piger. Vi er gået ind i efteråret, og det betyder koldt og vådt vejr, hvor man nemt kommer til at fryse. Det er derfor oplagt med en hættetrøje med lynlås, så du nemt kan tage den af eller på afhængig af vejret. Brug over din  yndlings t-shirt - så er du good to go!

Levis News

Vi har fået masser lækre nyheder fra Levi's hjem til drengene! Hvad med en fed hoodie, et par nye jeans eller hvad med en Levi's vinterjakke? Se det store udvalg af de fede varer, som vi fører i butikken fra Levi's.

Sweatshirts

Køb sweatshirts her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Det er koldt og vådt, og derfor vil vi forkæle vores skønne kunder! Den fede crewneck sweatshirt fra Levi's har nu fået ny pris - NU 350,- (før 400,-), så det er nu, at du skal slå til! Sweatshirten er perfekt til efteråret, hvor den er nem at trække over hovedet, så du bedre kan holde varmen.

Hoodies

Køb hoodien her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Vi har også sat vores yndlingshoodies ned til 350,-! Disse fra Levi's er altså bare en sand vinder - den er en klassiker, som vi sælger sæson efter sæson! Vi elsker den, og det gør kunderne også. Hoodien er perfekt til den kolde sæson, hvor den egner sig perfekt som ekstra lag over en t-shirt, eller under den lette overgangsjakke.

Uldjakker

Uldjakker går aldrig af mode! De er super klassiske og stilrene, hvorfor de er perfekte til ham eller hende, der ikke bryder sig om store tunge vinterjakker. Trenchcoaten i uld holder dig desuden super varm både efterår og vinter, og så er den nem at style, fordi den går til alt! Kombiner den med festtøjet, eller tag den på over sweatpants og en hoodie - det fungerer bare!

Uldjakker fra Costbart

Køb den grå jakke her: https://www.zophie-oliver.dk/13794-...
Køb den sorte jakke her: https://www.zophie-oliver.dk/13945-...

Lækre uldjakker til drengene fra Costbart! Jakkerne er super fed, og perfekte til den kolde sæson, hvor du ikke vil gå ned på det stilrene og klassiske look. Det ser f.eks. super lækkert ud at have et stort chunky tørklæde på og et par korte støvler til jakken.

DWG dreng

Køb de fede bukser her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Eller skjorten her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

DWG elsker kontraster, og det gør vi helt sikkert også! Kombiner de fede bukser og skjorten, som på billedet, for MAX kontrast effekt, eller brug dem hver for sig - det hele fungerer! Sættet egner sig desuden både super godt til hverdag og til fest, hvor det kan mixes og matches, som du vil.

Costbart vinterjakker!

Så er det tid til efterårs- og vinterjakker, og vi er helt vilde med Cost:barts jakker! Costbart laver kvalitetsjakker, der er ypperste mode og kvalitet - perfekt til ham, der ikke kan få nok af god stil og klasse! Jakkerne fås i et hav af udgaver; er du mest til den klassiske og stilrene trenchcoat, eller er du mere vild med den sporty tykke bomberjakke? Costbart har det hele!

Calton jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Sporty jakke inspireret af sports-jakken, man ser i amerikanske film. Jakken er perfekt til ham, der er aktiv, og som elsker at bevæge sig. Den fås i to farver - marineblå og sennepsgul - så der er noget for enhver smag. Jakken kan bruges over alt, og så er den dejlig blød og varm.

Castor jacket

Køb jakken her! https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...


Elsker du også en lækker, blød vinterjakke, der føles præcis som en varm dyne? Så er dette jakken for dig! Denne skønne jakke fra Costbart er MAX behagelig, og så er den dejlig varm - perfekt til vinteren, der er på trapperne! Jakken er en helt klassisk model, der dog hverken føles tung eller begrænsende ift. bevægelse.

Lækre overgangsjakker fra Hilfiger

Køb den i sand her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
eller i marine her: https://www.zophie-oliver.dk/kb0kb0...

Den perfekte overgangsjakke er landet! Jakken er perfekt til efteråret, som vi snart går i møde. Jakken føles super lækker og 'omfavner' kroppen på den helt rigtige måde. Jakken har polyesterforing. Jakken har et bredt elastikstykke ved ærmerne, der holder kulde ude af jakken, så du f.eks. ikke får vind ind i jakken, når du cykler. Jakken lukkes med lynlås og har ærmer, der lukkes med en kraftig knap. En super lækker jakke, der er rigtig skøn at have på!

Mads Nørgaard Overgangsjakker

Køb jakken i marine her: https://www.zophie-oliver.dk/20321-...
Og i armygrøn her: https://www.zophie-oliver.dk/20321-...

Ultra moderne forårsjakke til drengene fra it-mærket Mads Nørgaard! Jakken har en meget let foring og en god længde, der gør den perfekt til forårets stunder udendøre! Jakken lukkes med kvalitetslynlåse, der ikke binder, både foran og ved lommerne.

Ny efterårskollektion fra GRUNT

Grunt skuffer sjældent, og det beviser de også denne sæson, hvor de særligt har dyrket de lækre brændte toner som orange og brun. Kollektionen skriger efterår, og det er vi ret vilde med!
Du kan se alle Grunt nyhederne via linket her: https://www.zophie-oliver.dk/grunt-...

Brændte nuancer

Brændte nuancer af brun og orange hører altid efteråret til, og i år er ingen undtagelse, hvor Grunt vælger at bruge farven på et two-piece sæt til drengene.
Sættet kan bruges sammen som et statement piece eller hver for sig, hvor farven stadig springer frem, men dog er mere dæmpet. Uanset hvordan du vil bruge det, så tiltrækker det masser opmærksomhed, og så er det bare SÅ moderigtigt!

Køb sweaten her: https://www.zophie-oliver.dk/1834-2...
Og køb bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/1834-2...

Grunt nyheder

Vi elsker de lækre nyheder fra Grunt!
Den hvide langærmede t-shirt er en stor favorit - den er nem at style, den går til alt , og så er den bare i super lækker kvalitet!
T-shirten har skrift ned af siderne for et max moderne look!

Du finder den langærmede t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/1834-2...
Og de lækre bukser med brændt piping her: https://www.zophie-oliver.dk/1834-2...

DWG præsenterer; Fedt leopardprint!

DWG præsenterer 3 bud på, hvordan leopard-trenden skal dyrkes. Det er blevet til to fede t-shirts i hhv. et simpelt og mere vildt design, samt en printet hoodie, der har knald på farverne!
Kombiner de fede items med DWG's garbadinebukser i sort med gul streg, eller kombiner med en anden neutral buks, så leopardprintet får lov at træde helt frem! Du kan finde de fede items her: https://www.zophie-oliver.dk/d-xel-...

Leoprintet t-shirt og lækre bukser

Det er nemt at skabe en rød tråd i looket, hvis du går efter items, der udnytter de samme farvetoner. Et perfekt eksempel er denne t-shirt og disse bukser, der passer perfekt sammen. Den printede overdel har knald på farverne og printet, og den kræver derfor et par rolige bukser, der ikke er lige så vilde i udtrykket. Disse garbadinebukser fra DWG er perfekte, fordi de næsten er helt ensfarvede, blot med en enkelt piping i samme gyldne nuance, som der findes på T-shirten.

Du kan finde T-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/440732...
Find bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/440730...

White Tee with badge

Vi elsker en helt hvid basis-t-shirt. Den kan bruges til alt, og så ser den i øvrigt mega godt ud op af solbrun sommerhud! T-shirten fra DWG har en brølende leopard på brystet - en fed måde at kombinere to store tendenser. T-shirten er nem at style til hverdagsbrug, og det gør den også perfekt til skoleoutfittet!

Du kan købe den lige her! https://www.zophie-oliver.dk/440732...

Leopardprintet Hoodie

Vi er helt vilde med den leopardprintede hoodie, der kombinerer vildt print, efterårsfarver og den hotteste trend: hættetrøjer! Denne fra DWG er SÅ nice, perfekt til et par sorte jeans - og så er du klædt på til skolestart!

Du finder hoodien lige her: https://www.zophie-oliver.dk/440732...

Hound Pre-Fall Kollektion 2018

Hounds efteårskollektion er ude, og det er en fed en af slagsen! Den nye kollektion dyrker de kolde farver, og så er den spækket med hoodies, fede t-shirts og masser bukser!
Klik på linket og se det store udvalg fra Hound nu! https://www.zophie-oliver.dk/-hound...

Anorakken

Vandafvisende anorak til drengene! Anorakken er perfekt til de kølige dage, hvor den er nem at trække over hovedet. Denne fra Hound er spækket med fede detaljer, hvor særligt de lækre farver bør fremhæves! Desuden er det et bonus, at den er let og nem at pakke sammen - perfekt at have i rygsækken på ferien eller rejsen!

Se anorakken her! https://www.zophie-oliver.dk/218070...

The basic hoodie

Super cool hoodie fra Hound til drengene! Hoodien har både god længde og bredde, hvilket giver den et casual og lækkert fit. Hoodien har skriftdetaljer på fronten og er lidt længere bagtil end fortil, hvilket giver den lidt ekstra kant og charme. Kombiner den med et par fede jeans, sweatpants eller andet for en nemt og lækkert hverdagsoutfit.


https://www.zophie-oliver.dk/218071...

Hoodie w. Zip

Super cool hoodie fra Hound med hætte. Hoodien har en lomme med lynlåsdetalje på maven, hvilket giver den et super cool og frisk look. Hoodien har desuden skrift ned af ærmerne og ned af siderne. Hoodien fås i to farver; hvid og grøn, så der er noget for både den friske fyr, der elsker knald på farverne, og ham, der bare er til den helt basic hoodie.


Køb hoodien i hvid: https://www.zophie-oliver.dk/218071...
Køb hoodien i grøn: https://www.zophie-oliver.dk/218071...

EKSKLUSIVE FLOSS DANCE T-SHIRTS

Eksklusive Floss Dance t-shirts, som du kun finder hos Zophie & Oliver!

FLOSS DANCE!

Eksklusive Floss Dance t-shirts fra Zophie & Oliver! Dansen, som alle danser denne sommer, er nu også mulig at dyrke med dit tøj - så bliver det ikke meget mere stilet! Sving hofter og arme og vis alle dine venner, hvem der er bedst, eller brug den, når du spiller Fortnite! T-shirten, der er svær, at leve uden!

Find den KUN her hos Z&O!
Køb den i sort: https://www.zophie-oliver.dk/floss-...
Køb den i hvid: https://www.zophie-oliver.dk/floss-...
Køb den i orange: https://www.zophie-oliver.dk/floss-...

Firstgrade - THE NEW COLLECTION

Firstgrade er ude med ny lækker kollektion, og vi kan slet ikke få nok af den! Super youtuberen Eiqu Miller bliver ved at komme med lækkert tøj, og det er bare så nice! Find f.eks. et par lækre sweatpants, en stilet hoodie eller hvad med en monkeyface-t-shirt?

Se de lækre nyheder her: https://www.zophie-oliver.dk/firstg...

Firstgrade <3 Gul

Firstgrade elsker gul! Det viser de med deres nye kollektion, der hylder sommerens største farve - den lækre solgule! Kombiner de fede items med hinanden og gå all-in på gul eller brug det samme med lidt mere afdæmpet tøj - uanset hvad, så er det dømt til at være fedt!

Køb Hoodien her: https://www.zophie-oliver.dk/explor...
Køb Sweatpants her: https://www.zophie-oliver.dk/explor...
Køb Shorts her: https://www.zophie-oliver.dk/firstg...
Køb T-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/filur-...

Wanna see my monkey!?

Firstgrade og Eiqu Miller gør det igen! En super lækker kvalitets t-shirt, der skriger efter opmærksomhed! Overrask vennerne med din 'monkey', når du trækker T-shirten over hoved - Det er humor!

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/see-my...

Bang Bang - Monkey Killer!

Farverig og cool t-shirt i vaskeægte Firstgrade stil fra super-youtuberen Eiqu Miller! En god portion humør, fedt print med monkeyface og lækker kvalitet - WE LIKE!
T-shirten kan blive din for 299,95, og du kan finde den lige her!

https://www.zophie-oliver.dk/monkey...

The Denim Jacket

The Denim Jacket - we love it!

Street Style

Køb Hoodie m. Huller her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Køb t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Køb Shorts her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Empower #1

Køb T-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Køb Shortsene her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Empower #2

Køb hoodien her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...
Køb shortsene her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Sommer & Sol

Køb den koral t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/430314...
Køb den lyseblå t-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/430314...

Hawaii-Shirts


Den lyserøde Hawaiiskjorte


The Faded Color Look


The Green Red Combo


Tommy Hilfiger badetøj


Calvin Klein badetøj


Get ready for spring (and summer)!

Vi er så småt et stykke inde i foråret, og selvom det endnu ikke har vist sig på vejret, så venter der snart sol og lune dage! Z&O elsker forårsmoden, og derfor har vi købt masser fede t-shirts, shorts osv. ind til både drenge og pigerne! Se f.eks. disse lækre sæt fra Hound, der skriger sol og sommer!

Køb dem her!

The plain white & shorts

Et lækkert sæt behøver hverken at være kompliceret eller dyrt! Dette sommerlige sæt består af en plain white t-shirt med detaljer på skuldrene og et par lyse ripped shorts. Sættet er både casual og enkelt - perfekt til foråret og sommeren!

Shorts og Palme-Tee

Selvom vi er fan af det helt enkle look, så kan vi naturligvis ikke stå for print som dette! Palme-tshirten fra Hound er spækket med farverige blade, der skriger efter sol og sommer. T-shirten står mega lækkert til et par lyse shorts som disse, men den kan også bruges til at spice et mørkt hverdagsoutfit op, idet at den bringer både farve og lethed med sig!

Køb t-shirten her: https://www.zophie-oliver.dk/218040...

Costbart - Jakker til dit forår!

Se vores store udvalg af forårsjakker ril drenge fra Costbart og resten af vores lækre mærker her! https://www.zophie-oliver.dk/drenge...

The Army Jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/13571-...

The Classical Jacket

Køb jakken her: https://www.zophie-oliver.dk/13572-...

The bomber Jacket

Køb jakken (i armygrøn) her: https://www.zophie-oliver.dk/20321-...
Køb jakken (i marine) her: https://www.zophie-oliver.dk/20321-...

The Hound Jacket

Køb jakken (i armygrøn) her: https://www.zophie-oliver.dk/218122...
Køb jakken (i marine) her: https://www.zophie-oliver.dk/218122...
Køb jakken (i sort) her: https://www.zophie-oliver.dk/218122...

The Street Jacket

Køb jakken (i brun) her: https://www.zophie-oliver.dk/430204...
Køb jakken (i sort) her: https://www.zophie-oliver.dk/430204...

The Tommy Hilfiger full outfit inspiration

Vi elsker Tommy Hilfiger i Z&O (det vidste du sikkert allerede godt!...), men det kan til tider være svært at finde ud af, hvad der lige falder i ens smag... Derfor har vi samlet en lille Hilfiger Inspirational Post, hvor du kan få inspiration til dit næste Hilfiger-indkøb!

The big Hilfiger inspiration post

Skab nemt det perfekte hverdagsoutfit med Hilfiger. Kombiner f.eks. et par casual jeans med en t-shirt med fedt og enkelt print. Brug skjorten åben over t-shirten som en cardigan for et max stilet look! Sæt prikken over i'et med en fed cap og opbevar dine kort i Hilfiger-kortholderen - så bliver looket ikke mere gennemført!

Se det store udvalg af Hilfiger til drenge her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

The perfect party outfit

Det kan sagtens være nemt at finde det perfekte party-outfit. Et par sorte jeans slår aldrig fejl, og de kan også bruges til hverdag. Derfor anbefaler vi at købe jeans i god kvalitet, så du er sikker på, at de holder formen og forbliver lækre at se på! Kombiner dem med en hvid t-shirt og eller polo, eller træk i en lækker og let skjorte, der giver looket et mere formelt pift. Slut af med et cognac-farvet bælte, der står knivskarpt mod de sorte jeans!
Og sådan bliver du klar til fest!

Se det store udvalg af Hilfiger til drenge her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

The casual look

Selvom vi i Z&O elsker at sammensætte det perfekte outfit og at lege med forskellige styles, så kan vi også godt lide at flade max ud på sofaen - eller bare at tage et helt casual outfit på! Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal nøjes, og derfor skal disse lækkerier fra Hilfiger også vises frem! De lækre sweatpants fra Hilfiger er en sand vinder - de er super lækre og komfortable og samtidig er de stilede og cool. De skønne sweatshirts egner sig både perfekt til lazy-sunday eller til hverdag, da de har et ultra cool look, og særligt sweatshirten med grafisk print fortjener at blive vist frem til verden!
Du kan også trække i dine lækre badebukser, der naturligvis egner sig lige så fint som shorts, når det bliver for varmt med sweatpants.

Se det store udvalg af Hilfiger til drenge her: https://www.zophie-oliver.dk/tommy-...

The dude pant

Vi er helt vilde med 'The Dude Pant' fra Grunt. De lækre garbadinebukser er en åbenbaring for mange, idet at de er ultra behagelige (og føles som sweatpants!), selvom de samtidig er helt vildt cool og ser max tjekkede ud! Bukserne egner sig perfekt til den formelle lejlighed, hvor du gerne må klæde dig lidt ekstra fint på, men de er også perfekte til hverdag, hvor en kombination med f.eks. en plain hvid t-shirt giver det lækreste look!

Køb bukserne her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Hound SPRING 2018

Hounds forårskollektion er ankommet - og vi er vilde med den!

The Blue Jacket and Yellow Hoodie Combo


PRE-SPRING 2018 - Se nogle af nyhederne her!


Cowboyjakken

Denimjakken går aldrig helt af mode - og det er med god grund. Jakken spiller en central rolle i modebilledet denne sæson, hvor vi gerne vil se farver og forskellige stilarter. Hound har kombineret den klassiske cowboyjakke med den rå tendens, og resultatet er denne fede ripped sag, der helt sikkert vil give dit look et cool twist. Byt din hoodie ud med en rå cowboyjakke og opdag, hvad den kan gøre for dit look, eller brug begge ting sammen!

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/218013...

Læderjakken

Læderjakken - en sand klassiker, vi alle kender og elsker. Læderjakken er et super fedt alternativ til den velkendte cardigan eller jakke, idet at den giver en max fed udstråling! Jakken er rå og cool - og kan både dresses op og ned alt efter ønske. Du kan altså sagtens have den på over din fine skjorte og dine jakkesætsbukser til konfirmationen - eller du kan gå all in på det rå look med ripped jeans og en cool hoodie. Der er rig mulighed for at lege med dit look med denne jakke!

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/218010...

The hoodie

Hvem elsker ikke en fed hoodie? De seneste år er hoodien virkelig blevet fast inventar i garderoben, og vi forstår godt hvorfor. Den fede hættetrøje er nemlig super nem at have med at gøre - den er behagelig, den er moderne og så er den ultra nem at style! Denne fra Hound er med lynlåse i siderne og skrift ned af ærmerne for max fed effekt og fås i 3 farver.

Se dem her!
Rød: https://www.zophie-oliver.dk/218011...
Hvid: https://www.zophie-oliver.dk/218011...
Orange: https://www.zophie-oliver.dk/218011...

The hoodie

Er du vild med hoodies? Det er vi også.
Hound er kommet ud med denne fede hoodie, der har huller og stort print på ryggen. Den hullede hoodie er stadig enormt populær - så hvis du ikke er kommet med på trenden endnu - eller bare godt kunne bruge bare én til hoodie, så er denne et fantastisk køb! Den findes i 4 fede farver.

Køb den her!
Rød: https://www.zophie-oliver.dk/218010...
Orange: https://www.zophie-oliver.dk/218010...
Hvid: https://www.zophie-oliver.dk/218010...
Grå: https://www.zophie-oliver.dk/218010...

The hoodie or the sweatshirt?

Hvad er du til - hoodie eller sweatshirt? Vi kan næsten ikke vælge - og med DWGs priser behøver man ikke vælge!
DWG er vild med begge dele - og der kommer hver sæson fede nyheder fra dem i begge kategorier. Vi er vilde med deres pre-spring kollektion, der indeholder både ripped sweatshirt og cool hoodie. Hvilken skal du have?

Sweatshirt!
Lyserød: https://www.zophie-oliver.dk/431202...
Blå: https://www.zophie-oliver.dk/431202...
Sand: https://www.zophie-oliver.dk/431202...
Sort: https://www.zophie-oliver.dk/431202...

Hoodie!
Sand: https://www.zophie-oliver.dk/431201...
Sort: https://www.zophie-oliver.dk/431201...

PRE-SPRING FASHION

Cool jakke fra DWG med lynlåse i siderne. Bær den alene over en t-shirt eller skab en mega fed lag-på-lag effekt med en hoodie under. Vi elsker den!

Levis hoodies - et sandt musthave

Levis hoodies - kan man leve uden?
Levis laver de fedeste og lækreste hoodies og hættetrøjer til teens i alderen 8-16 år.
Hoodien fås med det originale Levis logo på brystet og er perfekt til både drenge og piger!
Hoodien er i top kvalitet og er et sandt musthave i den kolde tid! Den findes i skønne farver, så der er noget for enhver smag.
Køb den også som sweatshirt uden hætte eller køb den populære originale Levis t-shirt hos os.
VI ELSKER LEVIS!

Køb rød her: https://www.zophie-oliver.dk/n91503...
Køb grå her: https://www.zophie-oliver.dk/n91503...
Køb sort her: https://www.zophie-oliver.dk/n91503...


Empower #2


Hound Pre-Fall Kollektion 2018


Black, White & Gold!

Vi elsker tøj i sort, hvid og guld - og det gør DWG også! Vi har samlet nogle af de fedeste items her,  og de byder blandt andet på nyheder i form af sweatshirts, sweatpants og t-shirts! Det er ultra nemt at style tøjet, fordi farverne er helt neutrale - så du kan både matche sættet eller bruge tøjet med items fra dit eget skab!

Du finder alle de fede items her; https://www.zophie-oliver.dk/black-...

Calvin Klein Slim fit jeans


Fashion Chino med stribe


Tid til shorts

Nu er solen og sommeren på vej, og det er rigtigt ved at være tid til shorts! Vi har fået en masse lækre shorts hjem til drengene, så der er noget til enhver smag; alt fra chinos og garbadinebukser til slimfit og ripped denimshorts. Særligt Hound er kommet ud med en masse fede nyheder, som vi viser herunder. Bladr igennem de fede billeder og få inspiration til, hvordan dit perfekte shorts-match ser ud.

Du finder Hounds shorts her: https://www.zophie-oliver.dk/4short...
Og alle vores shorts til drengene her: https://www.zophie-oliver.dk/drenge...

Calvin Swim Collection

Sommeren står for døren, og butikken er fuld af lækkert badetøj. Vi har masser nyheder fra Calvin Klein til både drenge og pigerne; både badebukser, bikinier, badedragter og badesandaler - alt til ferielooket eller turen til stranden. Alle varerne er i super god kvalitet!

Du finder det hele her: https://www.zophie-oliver.dk/calvin...
Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Costbart, Tommy Hilfiger,  Björn Borg, Rosemunde, Petrol, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,  Queenz og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • Første og sidste Søndag i måneden: 10:00-16:00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven