• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Konfirmationstøj til drenge

Konfirmation 2019 - Fashion Sneakpeak

Skal du konfirmeres i 2019? Hvis du kan svare ja, så følg med hos Zophie & Oliver, hvor vi forhandler fedt konfirmationstøj til drenge - hos os finder du både tøj til den spinkle, lave dreng og til den høje, muskuløse fyr. Vi satser år efter år stort på konfirmationstøjet til drengene - og det kan ses i butikken! Vi afholder bl.a. 2 konfirmandaftener for drengene, hvor man kan opleve sæsonens trends inden for konfirmationstøj og 2. dagstøj i et vaske ægte modeshow! Vi sørger hvert år for, at der er et bredt udvalg af varer, så der er noget til enhver smag. Vi står altid klar i butikken til at rådgive og vejlede - og sørge for, at du som konfirmand får en mega fed oplevelse og et sæt tø, som du er helt vild med!

Er du til det klassiske look?
Konfirmationen er den helt perfekte dag, hvis du er til det klassiske og stilrene look. Her kan du passende trække i en mega cool blazer, et par klassiske jakkesætsbukser med pressefolder og en skjorte, der er fed at have på. For at fuldende looket skal der måske også slips eller butterfly til - eller måske skal der en cool vest under blazeren? Mulighederne er mange, og du finder det hele hos Zophie & Oliver.

Klassisk og cool til konfirmationen. Vil du gerne begge dele?


I dag er det helt tilladt at mixe og matche dit konfirmationstøj, så det er lige præcis sådan, som du vil have det! Måske er du helt vild med dine Hound xtra-slim jeans eller dine Costbart bowie-jeans? Sæt dem sammen med en skjorte og en blazer for at få et fedt og klassisk look.

Cool eller klassisk? Behøver man at vælge!?
Er du ikke til det konservative klassiske look, så behøver du ikke vælge det traditionelle konfirmationstøj.
Du kan i stedet sammensætte en fed sort blazer, en mønstret skjorte, et par stone-washed slim fit jeans og et par kridhvide sneakers. Kun fantasien sætter grænser!

Er du også helt vild med fede chinos? Det er vi altså!

Vi fører chinos i de traditionelle farver - men vi er altså ikke blege for at trække et par kække og friske chinos frem, som disse lysegrå med tern. Bukserne er helt perfekte til at bløde det ellers mørke look op, og til at give det et moderne pust.

I Z&O mener vi, at det er en stor misforståelse, at man ikke kan se smart og konfirmationsklar ud i andet end en blazer! Blazeren er fed til konfirmationen - men det er absolut ikke den eneste form for jakke, der er passende til lejligheden. I 2017 solgte bomberjakken stort i konfirmationssæsonen - både som jakke til den store dag og til 2. dagstøjet. Bomberjakken gør et comeback i 2018 - heldigvis! Den er nemlig et fedt alternativ til fyren, der ikke ønsker at bære en traditionel blazer jakke. Den sporty jakke er perfekt til konfirmationen og 2. dagstøjet.

Et fedt konfirmationssæt behøver ikke bestå af et jakkesæt. Det fede konfirmationssæt afhænger af konfirmanden og lejligheden. Et frisk bud på et konfirmationssæt er dette på billedet. En frisk skjorte i blå, en lys butterfly, der bryder med det mørke, en åben vest og et par rå knee-cut slim fit jeans. Tilføj et par fede sneakers, og du er klar!

Marineblå - kan man godt det?

Marineblå er et fedt alternativ til den traditionelle sorte farve. Du kan vælge en marineblå skjorte, butterfly eller slips for et klassisk look. Hvis du er helt vild med farver, kan du f.eks. vælge en marineblå blazer og lyseblå skjorte, eller gå all in med et marineblåt jakkesæt. Uanset hvad du vælger, så er du garanteret et fedt og moderne look, der giver det traditionelle sorte en kamp til stregen.
Det moderne Look!!


Dare to be different!!


Casual look Konfirmand 2017


Det klassiske Look!

Den klassiske konfirmand dresser sig op i et flot og stilfuldt jakkesæt i sort eller marineblå tilsat en hvid eller lyseblå skjorte og et slips eller butterfly. Skjorten skal ned i bukserne og så skal der et bælte på.

Klassisk casual!


Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Costbart, Tommy Hilfiger,  Björn Borg, Rosemunde, Petrol, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,  Queenz og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • Første og sidste Søndag i måneden: 10:00-16:00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven