• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Konfirmationstøj til drenge

Konfirmand Aften 2019


Kom til konfirmandaften hos Zophie & Oliver

Traditionen tro slår Zophie & Oliver dørene op for årets kommende drenge konfirmander til en super hyggelig inspirationsaften hvor 6 modeller viser årets konfirmations mode og blå mandags  mode. Aftenen kommer til at foregå således at der først vil være et modeshow efterfulgt af muligheden for at se, føle og prøve alt det lækre tøj og blive guidet af professionelle til hvordan det helt perfekte sæt tøj skal sættes sammen. Alle konfirmander får en lækker goodibag og der vil være servering af lækre snacks på aftenen.

Køb din billet her!

For at komme med til denne aften skal du tilmelde dig her. For at have et overblik over hvor mange gæster vi får så skal alle gæster denne aften have en billet:

Køb din billet her:

D. 6/2: https://www.zophie-oliver.dk/billet...
D. 13/2: https://www.zophie-oliver.dk/billet...

Konfirmation 2019 - Fashion Sneakpeak

Skal du konfirmeres i 2019? Hvis du kan svare ja, så følg med hos Zophie & Oliver, hvor vi forhandler fedt konfirmationstøj til drenge - hos os finder du både tøj til den spinkle, lave dreng og til den høje, muskuløse fyr. Vi satser år efter år stort på konfirmationstøjet til drengene - og det kan ses i butikken! Vi afholder bl.a. 2 konfirmandaftener for drengene, hvor man kan opleve sæsonens trends inden for konfirmationstøj og 2. dagstøj i et vaske ægte modeshow! Vi sørger hvert år for, at der er et bredt udvalg af varer, så der er noget til enhver smag. Vi står altid klar i butikken til at rådgive og vejlede - og sørge for, at du som konfirmand får en mega fed oplevelse og et sæt tø, som du er helt vild med!

Cost:bart Konfirmationskollektion 2019
Hound Konfirmationskollektion 2019
Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Costbart, Tommy Hilfiger,  Björn Borg, Rosemunde, Petrol, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,  Queenz og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • Første og sidste Søndag i måneden: 10:00-16:00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven