• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Konfirmand 2020 - til drenge

7 lækre sæt til den seje konfirmand 2020


Så nærmer konfirmationstiden sig...

Vi har alt hvad drenge der skal konfirmeres, kan drømme om. Blazer, veste, skjorter, chinos, slips og butterflys, alle i forskellige farver, mønstre, størrelser og længder.

Konfirmationsdagen har længe været noget, man har vurderet, at piger går mest op i. Dette er dog imidlertid ikke helt korrekt! Mange unge drenge går mindst ligeså meget op i, hvordan de ser ud, og hvordan de skal klædes på, på den store dag. Det er ikke længere noget, mor "bare lige finder ud af", men noget, som de unge drenge vil være med til, at bestemme.

Tag din mor og far under armen, og kom ind til os i butikken! Her står vi klar til at vejlede og style dig, så du ser cool ud på din konfirmationsdag. Vi ses!

En mulighed kunne være denne klassiske, sorte habit fra HOUNd

Den klassisk blazer har en masse fine detaljer. Jakken har fem lommer - tre paspoleret lommer foran og to inderlommer. Blazeren har dobbelt slids bag på.

Dertil matchende lækre, bløde fashion chinos også fra HOUNd. Bukserne er den velkendte fashion chino, som er i den blødeste kvalitet og super rare at have på. Bukserne har pressefolder, som gør buksen finere og ser godt ud sammen med blazerjakken.

Sætte fuldendes med en klassisk, hvid skjorte, stribet butterfly og årets must have - seler.

Den klassiske, blaser kan også erstattes med en smart, sort vest. Ved dette sæt har vi også tilføjet sorte ærmeholdere, der gør sættet ekstra trendy

Her har vi igen valgt en klassisk, marineblå habit.

Sættet er spicet op med en blomstret skjorte fra HOUNd, som giver et ekstra pift til jakkesættet. Skjorten har et klassisk skjortesnit med krave og lukkes med hvide knapper og kan fx. styles med en matchende butterfly.

Også dette lære sæt i sand og blå er stylet med smarte ærmeholdere, der gør sættet ekstra smart og moderigtigt

Her har vi fundet en anden lækker habit med tilhørende vest, skjorte og butterfly.

Det koksgrå, stribede sæt er Formél og er på én gang klassisk og anderledes

Blazeren er en klassisk blazer med et regulært snit. Blazeren har skulderpuder, lukkes med to knapper og dobbelt slids bagpå. Foran har blazer tre paspoleret lommer.

De smarte og matchende habitbukser er også fra Formél. Bukserne er en klassiske habitbuks - uden pressefolder. Bukserne har fire lommer - to skrålommer foran og to paspoleret bagpå. Bukserne lukkes med knap og lynlås og kan yderligere spændes ind med indvendig regulerbar elastik. Bukserne har en regulær pasform

Vesten, der matcher jakke og buks perfekt, lukkes med fire knapper og har sort satin stof på ryggen samt et justerbar spænde. Foran har vesten to paspoleret lommer.

Det perfekte sæt, hvis du elsker det klassiske, men også ønsker at vælge et sæt, der ikke ligner alle de andres.

Er du mere til de lyse farver, kunne denne sandfarvet habit fra Hound være en fed mulighed.

Blazerjakken er i den gode og velkendte kvalitet fra HOUNd. Blazeren har et klassisk blazersnit. Jakken lukkes med to knapper foran, og afsluttes på hvert ærme med tre pynteknapper. Blazeren har tre lommer - to paspolerede foran og en lille inderlomme.

Fuldlænd blazeren med de matchende bukser og vest samt en lækker skjorte!

Vores sidste bud på et sejt konfirmationsoutfit, er dette super nice, ternet sæt i den sejeste sand-brune farve fra HOUNd.

Blazeren har et klassisk blazer snit med en klassisk krave og skulderpuder. Blazeren lukkes med to knapper og har fem lommer - tre paspoleret foran og to inderlommer. Jakkens ærmer afsluttes fint med tre pynteknapper. Blazeren er foret med lyseblåt for.

Habitbukserne har et klassisk snit med pressefolder. Bukserne lukkes med knap og lynlås. Bukserne kan også spændes ind med indvendig regulerbar elastik. Bukserne har fire lommer - to skrålomme foran og to paspoleret blommer bagpå. Habitbukserne har et opsmøg.

Vesten er også holdt i den helt klassisk stil, men i det meget smarte, ternede mønskter, som sætter prikken over i'et på jakkesættet. Vesten kan lukkes med fire knapper foran og let justeres via spændet bagpå. Vesten har to paspoleret lommer foran.

Vi har valgt at style sættet modigt med den fedeste, blomstrede skjorte fra HOUNd og matchende orange butterfly.
Alle vores lækre konfirmationsoutfits kan købes online her: https://www.zophie-oliver.dk/konfir...

Men vi står også altid klar i butikken til at hjælpe dig med at klæde dig på til din konfirmation.

Vi ses!!

KONFIRMANDSHOW 2020 - KUN FOR DRENGE!!KØB DIN BILLET HER

Køb din billet lige her :  https://www.zophie-oliver.dk/konfir...

Zophie & Oliver holder traditionen tro konfirmandshow for drenge. I år har vi valgt at lave 3 shows, søndag d. 9. februar kl. 11.00 kl. 13. 00 og kl. 15.00

Showet består af en velkomst hvor vi introducerer konfirmanden og dennes forældre til  konfirmandsstilen 2020, efterfulgt af et flot show hvor 6 kommende konfirmander viser årets konfirmandkollektioner til drenge fra Tommy Hilfiger, Hound og formél.

Efter showet er der mulighed for at prøve tøjet og få kyndig vejledning af vores dygtige personale og  gæste sælgere . Der vil blive servereret lidt godt til ganen under arrangementet.

KONFIRMAND 2020 COMING SOON

I starten af januar lander de flotteste konfirmandkollektioner til drenge hos Zophie & Oliver. Vi har i år selv fået lov til at sætte vores præg på kollektionerne så det bliver helt perfekt i år. Vi får konfirmationstøj fra formél , Hound superior og Tommy Hilfiger. Vi kommer til at afholde konfirmandarrangement / modeshow kun for drenge i starten af februar. Følg med her på siden for yderligere information.

Hvornår skal tøjet købes?

Forårets konfirmationer står lige for døren og de store forberedelser er i gang. Hvor skal festen holdes, hvad skal vi have at spise og  ikke mindst:

Hvad skal konfirmanden have på!

Vi bliver ofte spurgt hvornår tøjet skal købes og det bestemmer man jo helt selv. Vi anbefaler at man køber det i løbet af februar og marts måned..her er udvalget størst og mindst chance for at vokse ud af tøjet

Valget af ens konfirmationstøj er noget ganske specielt. Det er første gang, at man som ungt menneske skal klæde sig efter både egne, andres og traditionsbestemte forventninger. Og det kan alt sammen være meget svært. Skal man vælge det man selv vil, eller det som mor og far forslår? Hvad mon kammeraterne tager på? Og skal det virkelig sidde sådan her?

Hvis man som kommende konfirmand spørger sine forældre eller bedsteforældre om deres konfirmationstøj, vil de nok trække lidt på smilebåndet. For ligesom med alt andet inden for modeverdenen, har konfirmationstøjet også gennemgået store ændringer igennem tiden.  Og det er måske ikke alle de foregående tendenser, som vi i dag er lige stolte af.  Det er derfor vigtigt at huske, at som tiderne skifter, ændres opfattelsen af hvad vi forbinder med "passende" beklædning sig også.

Hvordan skal et jakkesæt sidde?

Et jakkesæt må aldrig købes for stort eller for småt. Et Jakkesæt skal bare passe. Og hvornår passer et Jakkesæt så?

Lad os tage habitjakken. En habitjakke skal ind over skuldrene flugte konfirmandens skuldre. Den skal side flot og glat ind over ryggen. Når man strækker armene frem i en habitjakke vil den altid trække lidt hen over ryggen og det skal den. Det er ikke lige som når man prøver en vindjakke hvor der skal være luft når man strækker armene.

Hvad angår ærmelængden, da må den heller ikke blive for lang. Når man har jakken på og står med strakte arme ned ad, skal jakken gå ca. til håndroden. Når man strækker armene frem, vil den altid krybe op og sådan skal det være. Man må gerne kunne se skjortens kant stikke lidt for neden af ærmet på jakken.

En Habitjakke kan både stå åben og være lukket. Vælger man at lukke den skal man aldrig lukke den nederste knap.

Skjorten skal ned  i bukserne og lukkes helt op hvis man vel og mærke vælger at sætte et slips eller en butterfly til.

Hvis skjorten er nede i bukserne afsluttes der med et bælte i bukserne.

En habitbuks sidder pænt ind over numsen. Benlængden skal gå ned til skoen og må gerne lave et knæk.

Mange habitter laves med lidt ekstra længde, og skal derfor lægges op hos en skrædder. Men da længden kan rettes til, skal fokusset altid ligge på pasformen omkring skuldre, ryg og liv. Passer det her, kan resten fixes super nemt.

Habbit eller Caual

Alt er tilladt for konfirmanden 2020. Du kan vælge at være den stilfulde klassiske konfirmand med fuldt jakkesæt bestående af garbadinebukser, ensfarvet skjorte, vest,  habit jakke og med enten slips eller butterfly. Dette er et rigtig flot klassisk look som aldrig går af mode. formél og Hound og Tommy hilfiger har alle et flot klassisk bud til den klassiske og stilrene konfirmand. Fordelen ved kombinationen af vest og jakke er, at med en jakke er du rigtig flot klædt på, men skulle du få det varmt i løbet af dagen og du smider jakken, så er du stadig klædt flot på med skjorte og vest.
Når du vælger både vest og jakke så lukker du vesten og lader jakken stå åben.

Den mere casual og afslappede konfirmand ser vi også en del til. Looket til den afslappede konfirmand er stadig en flot Blazer eller Habit jakke. Jakken sætter drengene til en flot Chino. Her er det okay at lade skjorten hænge ud over bukserne. Man kan stadig vælge at sætte en butterfly eller et slips til eller blot lade skjorten stå lidt åben i halsen. Nogle vælger også bare at nøjes med at have en skjorte på til et par   Chinos. Igen har både Formél og hound og Tommy Hilfiger nogle super flotte varer til den casual konfirmand.  

Skjorten.

Konfirmandskjorten kan være en klassisk ensfarvet skjorte i hvilken som helst farve. Den kan også være mønstret. 2020 moden viser en del skjorter med print i form af blomster, striber og prikker. Men den klassiske hvide er også altid et sikkert hit.

Hvis du skal have jakkesæt på så skal du have skjorten ned i bukserne, og evt. afslutte med et fedt bælte. Når du tager jakken ud over skjorten ser det rigtig flot ud hvis man lige kan ane skjorte ærmet i jakkeærmet.

Man kan også godt lade skjorten hænge uden på bukserne hvis man ønsker et mere street look

Flere skjorter har det man kalder bottom Down. Det vil sige, at skjorteflipperne knappes fast til skjorten. Dette giver en lukket krave rundt om et slips eller en butterfly, og er med til at fremhæve disse rigtig flot.

Slips eller butterfly

Slips eller en butterfly er prikken over i-et. De seneste år har det været butterflyen der har været mest populært blandt konfirmanderne. En butterfly kan være en klassisk sort eller marineblå der passer til jakken og skjorten. Men en butterfly kan også skille sig helt ud fra resten af sættet og kvikke sættet op med en hel anden farve og mønster. Det er meget populært med blomstrede og stribede butterflys.

Slipset er en klassiker som helt klart også er tilbage i modebilledet. Slipsene skal være smalle og fås i ensfarvede men også blomstrede og stribede udgaver.

og  så er der slipseknuden. Det er de færeste drenge der kan binde et slips. Men nu er det tid til at lære det, for du træder du ind i de voksnes rækker. Og så kan det være at du kan finde en youtube video hvor man kan lære at binde slips. alternativt må du spørge din far.

Der findes flere forskellige slipseknuder men søg på windsor, dobbelt windsor, halv windsor, Prince albert, four in hand eller oriental.

Bæltet

For at være klædt helt på, ser det rigtig godt ud når man afslutter sit konfirmationssæt med et bælte. Bæltet skal passe til konfirmationssættet i farven. Ofte siger man at bælte og sko skal matche i farverne.

Der er mange som mener, at bæltet er ligegyldigt, hvis ikke skjorten er i bukserne. Men dette er ikke helt rigtigt. Et flot, enkelt og velsiddende bælte giver ikke bare god komfort i form af at holde styr på bukserne, men også et smart pift til sættet. Mellemrummet som skabes fra den nederste knap til snipperne på skjorteenden, skaber en perfekt ramme, som et bæltespænde kan passe i. Hvis man strækker sig så skjorter glider lidt op, giver bæltet desuden en fed detalje til en hvilken som helst jeans eller chino.

Sokkerne.

Rene sokker og underbukser hører også til den store dag. Farven på sokkerne skal helst følge bukserne. Med mindre man ønsker en stribet eller mønstret strømpe der bryder det hele eller passer til en kontrastfarve i tøjet.

Skoene

Skoene skal passe til sættet, og sådan har det altid været. Men ligesom med resten af tøjet, er reglerne for sko blevet mindre strikse, så der er mere plads til sjov og ballade.

Til det klassiske sæt er det flot med en almindelig, sort lædersko. Hvis sættet er blåt eller gråt, kan det desuden være optimalt med en brun sko. Læder-looket er lige nu super populært, og specielt den lidt højere herre støvle (f.eks. Chelsea Boots) er en sikker vinder. Vil man have James Bond-looket, kan en traditionel kort lædersko også sagtens bruges.

Inden for de sidste år, har vi desuden set mere og mere til sneaks i konfirmationssættene. Den uhøjtidelige gummisko kan give det casual look kant og farve, og er desuden med til at bevare det drengede og legende. Vans og All Stars er oplagte, men også Adidas og Nike har flere modeller, som er perfekte til den store dag. Fordelen ved disse sko er også, at de er yderst brugbare når hverdagen igen sætter ind.

Konfirmandens Tjeckliste

Her følger en liste, som kan bruges af alle, uanset om man vælger det klassiske eller det casual look. Går man denne slavisk igennem, undgår man at stå på dagen og mangle den sidste afgørende detalje. Husk, at konfirmationen er en stor og vigtig dag. Det er derfor vigtigt, at man vælger ud fra hjertet og ikke tager ærgerlige kompromiser.


1. Grundsættet: Bukser, skjorte, vest og blazer.

2. Kravepynt: Butterfly eller slips.

3. Sko som passer til sættet.

4. Bælte i matchende farve

5. Accessories: Ur, armbånd, charmeklud mm.

6. Hele, sorte eller farvede "Business Strømper"

7. Rene underbukser.

8. 2. dags tøj (fedt, lidt pænere hverdagssæt)


Man er selvfølgelig ikke tvunget til at vælge alt på listen, men følger man den punkt for punkt, så misser man i hvert fald ikke noget. Det vigtigste er desuden, at konfirmanden er glad og føler sig tilpas i sit sæt. Er man åben for ideer og alternativer, kan komfort og tradition også sagtens smeltes sammen til ét optimalt sæt.

Blå mandags tøj

Blå mandag kræver helt klart også et nyt sæt tøj.  Blå mandag , pink Tirsdag eller lilla torsdag er dagen hvor du tager ud med dine venner og klassekammerater og fejrer konfirmationen med dem. Nogen tager i Tivoli, andre tager i Lalandia, nogle tager på strøget og andre kører gocart. Så alt efter hvad du skal på din blå mandag, så skal tøjet passe til den anledning. Det er ofte til din blå mandag du får lov til at give den lidt ekstra gas med det nye tøj og måske få nogle af de mærker du normalt ikke bare får. Så blå mandags tøjet er et lækkert nyt sæt tøj  der symbolisere at du er trådt ind i de voksnes rækker.


Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Mads Nørgaard, Tommy Hilfiger,  Fila, Champion, Grunt, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,   og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • 1. søndag i måneden 10:00-16:00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven