• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Konfirmand 2020 - til piger

KONFIRMAND 2020 COMING SOON

Skal du konfirmeres i 2020? Hold skarpt øje med hjemmesiden, hvor vi løbende opdaterer med vores nyheder - vi har alt til drengene og pigerne, der skal konfirmeres.  Kollektionen til piger lander i butikken i midten af oktober og kollektionen til drenge lander i butikken i starten af Januar.
Skal du konfirmeres i 2020?

Som noget nyt i år får Zophie & Oliver også konfirmationstøj til pigerne - så nu kan du finde dit perfekte konfirmations outfit hos os, uanset hvem du er! Vi glæder os til at vise jer alle de fantastiske kjoler, blazere, skjorter, smykker...

Vi har været så heldige at få fat i en  helt fantastisk kollektion fra White & More med de smukkeste konfirmations kjoler og buksedragter samt lækkert tilbehør der passer til i form af strømper, underkjoler, jakker, bælter og andet der passer til den store dag.

Kollektionen lander i butikken 11. oktober 2019 .

BOOK en tid:

Vi ved at det at finde den helt rigtige konfirmationskjole er en process der er meget vigtig og også godt kan tage noget tid. Derfor tilbyder vi hos Zophie & Oliver at du kan booke en tid hvor du får en times vejledning og hjælp fra en af vores dygtige ekspedienter. Du kan booke tid til afprøvning mandag - fredag fra kl. 10- 18 og søndag fra kl. 10-16. Ring til butikken og book en tid på tlf. 56636976 eller skriv til info@zophie-oliver.dk.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi uden en aftale
Zophie & Oliver præsenterer nu  den smukke  klassiske og moderne konfirmations kollektion fra White & More til til konfirmander 2020.

Model Filippa - White & More

Dette er modellen Filippa. Filippa er en utrolig sød og enkel lårkort model i broderi anglaise. Filippa er transperent  men er foret med en fin let underkjole. Ærmerne er transperente og er en smule vidde. Kjolen går ind i livet og har en smuk afslutning  der går ned i takker der gør at kjolen falder helt perfekt.

Køb Filippa lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1058...

Model Maggie - White & More


Smukke Maggie er kjolen med lidt ekstra længde og mange smukke detaljer. Kjolen går til midten af læggen, som er super moderne. Maggie har to lag, hvor det yderste lag er transparent med små broderet rektangler, som skaber et prikket mønster, når man ser det fra afstand af. Det inderste lag er i en flot underkjole på kroppen, men ærmerne er transparente, så man kan se det flotte mønster på det transparente stof. Kjolen har smukke flæser på kjolen og de fineste flæser ved håndleddene. Smukke Maggie går ind i taljen og fine knapper hele vejen ned af kjolen. Denne kjole har også en smuk kina krave, hvor det fine transparente stof stikker op.

Køb Maggie her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1050...

Model Carla - Whtie & More

Sommerens fineste trend lever videre i den flotteste konfirmationskjole. Denne model hedder Carla og den nederste del af kjolen er netop i sommerens store trend: Slå-om effekten. Carla er en kort model og med korte ærmer også. Carla har derudover en smuk bindbånd, som komplimenterer kroppen rigtig fint. Kjolen Carla har din fineste flæser ved ærmernes afslutning og ved bundens slå-om effekt.

Køb Carla her:  https://www.zophie-oliver.dk/wm1038...

Model New Carla - White & More

Modellen New Carla er en udvidet version af den ovenstående model: Carla. New Carla er samme model som Carla med flæser på ærmerne, super fint bindbånd i taljen og en flotte slå-om effekt i bunden, som også har fine flæser. Forskellen på Carla og New Carla er at New Carla er i det flotteste broderi anglaise, som har den fineste effekt på ærmerne, hvor man kan se huden i gennem.

Køb New Carla her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1048...

Model Lara - White & More

Denne model er den smukkeste Lara. Lara når kort model, som går lige til lårene. Lara er en etagekjole, som giver en bredere effekt, som giver til smukt svaj, når med drejer rundt. Kjolen har de smukkeste pufærmer og flotteste kinakrave med en feminin rynke effekt, som går op og laver en højthals, og Lara går ned i en dyb V-hals, også til komplimenterer de feminine effekter.

Køb Lara her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1046...


Model Andrea - White & More

Andrea er til dig, som måske ikke nødvendigvis har lyst til at have kjole på på den store dag. Denne model er den fineste buksedragt, som har en todelt effekt. Andrea har en overdel med dine fineste franske blonder, som former en overdel med korte ærmer. De franske blonder udformer også en højhals med blonderne. Underdelen af buksedragten har er en par højtaljet hvide bukser med en bred effekt. I taljen er der det flotteste bred hvide stykke stof, som samler over- og underdel helt perfekt.

Køb Andrea lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1052...

Model Peddey - White & More


Fineste Peddey er spækket med massere af smukke detaljer. Denne model er en lårkort model, og Peddey er til dig, som er vilde med detaljer. Peddey er lavet i mange forskellige vævet mønstret blonder, som giver en massse spil i kjolen. Denne model har fine trekvarte ærmer, hvor det vævet mønstret blonder er transparente. På skulderne er der fine flæser og nederste del af kjolen har en etage effekt, som afslutter Peddey kjolen på den fineste vis.

Køb Peddey lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1053...


Model Cornelia - White & More

Denne model hedder Cornelia og er så enkel og fin. Kjolen er lårkort og har trekvarte brede ærmer. Cornelia har en dyb V-hals med smukke blonde afslutninger, som også går igen ved afslutningen af ærmerne. Kjolen har to lag, hvor det yderste lang er transparent med firkantet detaljer. Kjolen går fint ind i taljen og falder løst ned. Simpelthen så smuk!

Køb Cornelia lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1051...

Model Frederikke - White & More

Super smarte Frederikke giver et sporty look til den store dag. Frederikke er den smukkeste buksedragt, og har en cropped effekt ved afslutningen af de brede bukseben. Buksedragtens overdel er uden ærmer og har et enkel look foran, men ryg delen er af blonder, som giver den ellers sporty konfirmations buksedragt et mere feminint look. Buksedragten går ind i taljen  med en bredt stofstykke, som samler over- og underdel helt perfekt.

Køb Frederikke Lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1033...

Model Esther - White & More

Esther er den lårkorte boheme inspireret konfirmationskjole. Denne model har de fineste broderet blondekannter over brystet, over hofterne og om armene - som også er overgangen til en fine flæse. Ærmerne er også uforet, hvor resten af kjolen har et ekstra hvidt lag under. Ved den runde hals udskæring er der fine små broderet blomster blonder.

Køb Esther lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1055...

Model Ida - White & More


Søde Ida er en super fin og mere romantisk stil. Ida kjolen er lårkrt og har trekvarte ærmer. Denne model er i de fineste vævet blomster blonder, og har en stropløs underkjole, hvilket gør at de blomstret blomster rigtig kommer frem på ærmerne og hen også overdelen af kroppen. Ida har en super smuk bådudskæring og har en dyb ryg med flotteste V-udskæring. Ida afsluttes med franske blonder ved hals og ryd, ærmer og ved bunden.

Køb Ida lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1011...

Model Lucinda - White & More

Lucinda er den enkle og smukke kjolen med en flotteste broderi anglaise. Kjolen går fint til midten af låret og har trekvarte ærmer, hvor bunden af ærmet går ud i en lille flæse. Kjolen går fint ind ved hoften og falder ellers pænt ned af kroppen.

Køb Lucinda lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1054...

Model Debi - White & More

Kjolerne er jo smukke i sig selv, men denne flotte bikerjakke ville give en helt perfekte afslutning til det flotte outfit på den store dag. Debi jakken er i den smukkeste gammel rosa farve i det fineste velour. Bikerjakken giver både en sporty twist, men på sammentid, så giver det også en mere feminint touch, da den fine gammel rosa farve er med til at give en ægte prinsesse effekt.

Køb Debi lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1028...

Model Luna - White & More

Luna shortsene er et nødvendighed til den store konfirmationsdag. De her indershorts er i seemless hudfarvet stof, som derfor gør at det ikke er muligt at se shortsene under de fine hvide kjoler. Luna shortsene giver en god komfort og støtte på den store dag.

Køb Luna her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1049...

Undertøj

Smukt undertøj fra DIM til den store dag. Køb dit undertøj i neutrale farver som hvid og nude, så det ikke kan ses gennem tøjet.
Du finder DIM undertøjet her: https://www.zophie-oliver.dk/dim/

Køb det lækre undertøj her: https://www.zophie-oliver.dk/undert...

Accessories

Kjolen/sættet til den store dag er naturligvis super vigtigt - men de rigtige accessories er afgørende, fordi de kan samle hele looket på smukkeste vis. Vi har her samlet en masse smukke accessories til konfirmanden; særligt fremtrædende er de smukke hårspænder, der virkelig er blevet populære igen. Smukke perler er også perfekte at matche med den hvide kjole for et meget enkelt og elegant look.
Accessories består naturligvis af de klassiske smykker såsom halskæder, armbånd og øreringe, men smukke hårbøjler eller perlebesatte hårelastikker kan også gøre et utrolig smukt indtryk.

Se det lækre accessories her:https://www.zophie-oliver.dk/tilbeh...
Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Mads Nørgaard, Tommy Hilfiger,  Fila, Champion, Grunt, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,   og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • 1. søndag i måneden 10:00-16:00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven