• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Konfirmand 2021 - til piger

KONFIRMAND 2021 COMING SOON

Skal du konfirmeres i 2021? Den 9. oktober 2021 lander den smukkeste konfirmations kollektion til piger  fra White & More hos Zophie & Oliver. Glæd dig - Det gør vi.
Skal du konfirmeres i 2021?

Vi fortsætter succesen  med de smukkeste kjoler og buksedragter fra White & More

Vi har endnu en gang  været så heldige at få fat i en  helt fantastisk kollektion fra White & More med de smukkeste konfirmations kjoler og buksedragter samt lækkert tilbehør der passer til i form af strømper, underkjoler, jakker, bælter og andet der passer til den store dag.

Kollektionen lander i butikken 9. oktober 2020 .

BOOK en tid:

Vi ved at det at finde den helt rigtige konfirmationskjole er en process der er meget vigtig og også godt kan tage noget tid. Derfor tilbyder vi hos Zophie & Oliver at du kan booke en tid hvor du får en times vejledning og hjælp fra en af vores dygtige ekspedienter. Du kan booke tid til afprøvning mandag - fredag fra kl. 10- 18 og søndag fra kl. 10-16. Ring til butikken og book en tid på tlf. 56636976 eller skriv til info@zophie-oliver.dk.


Zophie & Oliver præsenterer nu  den smukke  klassiske og moderne konfirmations kollektion fra White & More til til konfirmander 2021.

Model Filippa - White & More

Dette er modellen Filippa. Filippa er en utrolig sød og enkel lårkort model i broderi anglaise. Filippa er transperent  men er foret med en fin let underkjole. Ærmerne er transperente og er en smule vidde. Kjolen går ind i livet og har en smuk afslutning  der går ned i takker der gør at kjolen falder helt perfekt.

Køb Filippa lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1058...

Model Sandra - White & More


Smukke Sandra er kjolen med lidt ekstra længde og mange smukke detaljer. Mesh, volumen og længde, bliver det egentlig meget bedre?
Sandra kjolen er lavet i det smukkeste mesh materiale med et ternet mønster. Den er fyldt med masser af volumen på både krop og ærmer.
Med den tynde underskjole er du sikret at intet kan ses igennem, men den giver også et ekstra touch med sin v-hals, som skaber et twist til kjolens ellers runde halsudskæring.

Køb Sandra her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1071...

Model Carla - Whtie & More

Sommerens fineste trend lever videre i den flotteste konfirmationskjole. Denne model hedder Carla og den nederste del af kjolen er netop i sommerens store trend: Slå-om effekten. Carla er en kort model og med korte ærmer også. Carla har derudover en smuk bindbånd, som komplimenterer kroppen rigtig fint. Kjolen Carla har din fineste flæser ved ærmernes afslutning og ved bundens slå-om effekt.

Køb Carla her:  https://www.zophie-oliver.dk/wm1038...

Model New Carla - White & More

Modellen New Carla er en udvidet version af den ovenstående model: Carla. New Carla er samme model som Carla med flæser på ærmerne, super fint bindbånd i taljen og en flotte slå-om effekt i bunden, som også har fine flæser. Forskellen på Carla og New Carla er at New Carla er i det flotteste broderi anglaise, som har den fineste effekt på ærmerne, hvor man kan se huden i gennem.

Køb New Carla her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1048...

Model Lara - White & More

Denne model er den smukkeste Lara. Lara når kort model, som går lige til lårene. Lara er en etagekjole, som giver en bredere effekt, som giver til smukt svaj, når med drejer rundt. Kjolen har de smukkeste pufærmer og flotteste kinakrave med en feminin rynke effekt, som går op og laver en højthals, og Lara går ned i en dyb V-hals, også til komplimenterer de feminine effekter.

Køb Lara her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1046...


Model Andrea - White & More

Andrea er til dig, som måske ikke nødvendigvis har lyst til at have kjole på på den store dag. Denne model er den fineste buksedragt, som har en todelt effekt. Andrea har en overdel med dine fineste franske blonder, som former en overdel med korte ærmer. De franske blonder udformer også en højhals med blonderne. Underdelen af buksedragten har er en par højtaljet hvide bukser med en bred effekt. I taljen er der det flotteste bred hvide stykke stof, som samler over- og underdel helt perfekt.

Køb Andrea lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1052...

Model Nellie - White & More


Nellie er den smukkeste lange kjole lavet i det lækreste mesh materiale med velour prikker.
Den har de fineste flæsesektioner, som er med til at give ekstra meget volumen til kjolens krop.
Ærmerne er puffede ved skuldrene og afsluttes med et bredt bånd, som giver en fed balloneffekt.
Med Nellie er du helt sikker på at skille dig ud og virkelig shine på den store dag.

Køb Nellie her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1067...

Model Cornelia - White & More

Denne model hedder Cornelia og er så enkel og fin. Kjolen er lårkort og har trekvarte brede ærmer. Cornelia har en dyb V-hals med smukke blonde afslutninger, som også går igen ved afslutningen af ærmerne. Kjolen har to lag, hvor det yderste lang er transparent med firkantet detaljer. Kjolen går fint ind i taljen og falder løst ned. Simpelthen så smuk!

Køb Cornelia lige her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1051...

Model Miabella- White & More

Miabella er den fineste kjole lavet i et helt specielt materiale med 3D effekt.
Effekten i dette materiale er unik og vil med garanti skabe opmærksomhed omkring dig på den store dag.
Kjolen har halvlange ærmer og rund halsudskæring.
Miabella er pyntet med fine flæsesektioner, som er med til at give kjolen lidt volumen og den helt perfekte pasform.

Køb Miabella her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1068...

Model Elina - White & More

Smukke Elina. Er du vild med flæser? Så er denne kjole lige noget for dig.
Elina er i sig selv ret enkel, men skiller sig ud med sine smukke flæsedetaljer.
Den store flæse på brystet og de fine flæser der afslutter ærmerne.
Kjolen har en flatterende form med et smalt bånd i taljen og en krave der går lidt op i halsen. Den er lavet i et blødt materiale med svage striber, der bryder det ellers meget enkle look.
Du vil med garanti komme til at elske Elina

Køb Elena her: https://www.zophie-oliver.dk/wm1073...

Model Melanie - White & More


Melanie er en smuk mesh kjole med underskørt og små prikker med 3D effekt.
Kjolen har et super flatterende snit i taljen, som giver den helt perfekte pasform.
Ærmerne er lange og afsluttes af et let stramt bånd, så der skabes volumen til ærmet.
Melanie er til dig, der ønsker en enkel og feminin konfirmationskjole.

Køb Melanie her:  https://www.zophie-oliver.dk/wm1064...

Model Asta - White & More

Asta er en lækker voluminøs sag, hvor der virkelig er tænkt på detaljerne.
Materialet er et crispy bomuldsmateriale, som giver en fed effekt og samtidig er med til at skabe ekstra volumen til kjolen.
Kjolen har små fine læg på både krop og ærmer, som er med til at bryde et ellers meget enkelt udtryk.
Halsen er åben, hvor der som en ekstra detalje er tilføjet 2 sæt bindebånd, som man kan binde eller lade hænge for to forskellige udtryk.
Ærmerne har ligesom kroppen balloneffekt, som bliver forstærket af et bånd for enden.
Asta er et smukt statement piece med sine mange detaljer, som du helt sikkert ikke vil gå glip af.

Køb Asta her:  https://www.zophie-oliver.dk/wm1070...

Model Naja- White & More

Naja er en smuk boheme inspireret konfirmationskjole med de fineste mesh blonder der rigtig kommer til sin ret med det fastsyede skørt under.

Kjolen har den helt perfekte pasform med sin let indstrammede talje og krave, der går lidt op i halsen. Kraven afsluttes af en lille fin blonde, som er med til at give det sidste touch og fuldføre looket.

Køb Naja her:  https://www.zophie-oliver.dk/wm1075...

Model Luna - White & More

Luna shortsene er et nødvendighed til den store konfirmationsdag. De her indershorts er i seemless hudfarvet stof, som derfor gør at det ikke er muligt at se shortsene under de fine hvide kjoler. Luna shortsene giver en god komfort og støtte på den store dag.

Køb Luna her: https://www.zophie-oliver.dk/Pages/...

Undertøj

Smukt undertøj fra DIM til den store dag. Køb dit undertøj i neutrale farver som hvid og nude, så det ikke kan ses gennem tøjet.
Du finder DIM undertøjet her: https://www.zophie-oliver.dk/dim/

Køb det lækre undertøj her: https://www.zophie-oliver.dk/undert...
Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Mads Nørgaard, Tommy Hilfiger,  Fila, Champion, Grunt, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,   og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • 1. Søndag i måneden: 10:00-16:00 (Lukket om søndagen i skolernes sommerferie

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven