• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Jeans Guide

Hound Boy


Hound Jeansguide

STRAIGHT - Jeans med lige ben og regulært fit. Modellen har god plads i lårene og læggene, hvorfor de er perfekte til drengen, der ikke vil have at tøjet sidder for stramt. Buksen er en standard model, der passer langt de fleste kropstyper.

PIPE - Jeans med lidt ekstra plads i lårene og tæt fit om læggen. Modellen er perfekt til drengen med fodboldben, der elsker slimfit looket. Buksen bliver smal i læggen, så man får den klassiske tætsiddende buks, uden at den sidder alt for tæt om lår og skridt.

XTRA SLIM - Klassisk slimfit buks, der sidder tæt ind til benet.  Buksen er perfekt til den slanke dreng, der gerne vil have en stram buks uden folder på knæene eller læggene. Modellens materiale indeholder ofte elastan, der sikrer bevægelighed og komfort på trods af det tætte fit.

TIGHT - Jeans, der sidder ultra tæt ind til benet. Buksen er perfekt til drengen, der ikke kan få  nok af en helt smal og stram buks. Den er desuden ideel til den meget slanke dreng, der ellers har svært ved at finde bukser, der passer. Modellens materiale indeholder ofte elastan, der sikrer bevægelighed og komfort på trods af det tætte fit.

Levis Boy


Levis Jeansguide

510 Skinny Fit - Skinny buks, der sidder helt tæt ind til benet.  Klassisk model, der er god til drengen, som elsker det tætte look. Modellen har mediumhøj talje, der hviler ved hoften. Den højere talje giver et flatterende udtryk og god komfort. Modellen produceres ofte i materiale med elastan, der sikrer bevægelighed og komfort på trods at det tætte fit.

511 Slim Fit - Slim fit buks, der har et kropsnært fit uden at sidde alt for tæt. Buksen følger benets form uden at sidde helt ind til kroppen, og den er derfor mindre ekstrem end 510 og 519. Buksen er perfekt til ham, der hverken er til de alt for tætte eller alt for baggy jeans, og som ønsker en pæn silhuet. Den egner sig desuden til den meget slanke dreng, der ønsker en mere løs buks end den klassiske skinny model.

512 Slim Taper Fit - Slim fit buks med plads i lårene og indsnævring omkring læggene. Bukserne er perfekte til drengen med fodboldlår, hvor den normale slim fit jeans vil være for stram. Buksen har mere plads fra hofte til knæ end den normale skinny og slimfit buks, men den har stadig et tæt fit om læggen, så den giver en pæn slimfit silhuet. Desuden er den god til den slanke dreng, der ønsker et mere casual look uden at gå helt over i en 520 model.

519 Extreme Skinny - Ultra skinny slimfit jean, der sidder helt tæt ind til benet fra lår til ankel. Benene er smalle, hvorfor materialet ofte indeholder elastan, der giver smidighed og komfort, og buksen har lav talje. 519 er den smalleste model af drengebuksen. Den er god til ham, der ikke kan få nok af den helt stramme model, eller til den meget slanke dreng, der ellers har svært ved at finde bukser, som passer.

520 Extreme Tapered - Buks med ekstra plads i lårene og en let indsnævring omkring læggen, der giver en flatterende silhuet. Buksen har middelhøj talje og hviler på hoften, hvilket giver et flatterende look og behageligt fit. Buksen har mere plads i lårene end den klassiske 512 model, hvorfor den er god til drengen med fodboldben eller lidt ekstra fylde, der stadig ønsker en kropsnær buks. Den er desuden god til ham, der ikke er til et alt for tæt fit, og som gerne vil have et mere casual look.

Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Mads Nørgaard, Tommy Hilfiger,  Fila, Champion, Grunt, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,   og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikken

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag og Søndag: 10:00 -16:00
Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven