• Fragt fra 39,-
  • Fragtfri over 499,-
  • Levering 1-2 hverdage

Firstgrade by Eiqu Miller

Firstgrade - THE NEW COLLECTION

Firstgrade er ude med ny lækker kollektion, og vi kan slet ikke få nok af den! Super youtuberen Eiqu Miller bliver ved at komme med lækkert tøj, og det er bare så nice! Find f.eks. et par lækre sweatpants, en stilet hoodie eller hvad med en monkeyface-t-shirt?

Se de lækre nyheder her: https://www.zophie-oliver.dk/firstg...

Firstgrade <3 Gul

Firstgrade elsker gul! Det viser de med deres nye kollektion, der hylder sommerens største farve - den lækre solgule! Kombiner de fede items med hinanden og gå all-in på gul eller brug det samme med lidt mere afdæmpet tøj - uanset hvad, så er det dømt til at være fedt!

Køb Hoodien her: https://www.zophie-oliver.dk/explor...
Køb Sweatpants her: https://www.zophie-oliver.dk/explor...
Køb Shorts her: https://www.zophie-oliver.dk/firstg...
Køb T-shirt her: https://www.zophie-oliver.dk/filur-...

Wanne see my monkey???

Firstgrade og Eiqu Miller gør det igen! En super lækker kvalitets t-shirt, der skriger efter opmærksomhed! Overrask vennerne med din 'monkey', når du trækker T-shirten over hoved - Det er humor!

Køb den her: https://www.zophie-oliver.dk/see-my...

Bang Bang - Monkey Killer!

Farverig og cool t-shirt i vaskeægte Firstgrade stil fra super-youtuberen Eiqu Miller! En god portion humør, fedt print med monkeyface og lækker kvalitet - WE LIKE!
T-shirten kan blive din for 299,95, og du kan finde den lige her!!!

https://www.zophie-oliver.dk/monkey...

Firstgrade tøj

Firstgrade er et nyt fedt dansk tøjmærke der er designet i samarbejde med youtuberen, rapperen og entertaineren  Eiqu Miller. Vil du gerne prøve tøjet og føle på tøjet så har Zophie & Oliver Hele Firstgrades tøj kollektion i butikken i , Jernbanegade 8 i Køge. Køb Firstgrade på Sjælland så skal du besøge Zophie & Oliver i Køge

Den første Firstgrade kollektion

Den første Firstgrade kollektion vi modtog var Imperi kollektionen. Imperi Kollektionen ser vi umiddelbart som Firstgrades DNA og er den kollektion som idetificere mærket og Eiqu Miller. Imperi kollektionen har bla. denne cool Longline Hoodie med slidser i siden og et fed pint på ryggen og på indersiden af hættetrøjen.

Firstgrade Longliners!

Firstgrade universet er t-shirts og hoodies i den populære Longline stil. Her ser du de to fede Longline t-shirts Firstgrade har lavet Firstgrade Imperi Premium sleeves i hvid og Firstgrade Imperi long SS tee i sort. 2 super fede t-shirts med det legendariske Imperi print.

Firstgrade bukser

Firstgrade har  selvfølgelig også lavet et par fede sweatpants Firstgrade Praefectus legs. Super fede tykke og bløde sweatpants. Super fede sweatpants i ensfarvet, sort stof med lynlåslommer og print på baglommen

Eiqu Miller

Hvem er bedre til at vise Firstgrades fede tøjkollektion frem end Eiqu Miller. Eiqu Miller  alias Anders Møller Hansen er  en dansk youtuber, rapper og entertainer. Han har mere end 212.000 abonnenter på sin YouTube-kanal. Han har haft hits med bl.a. "Wiki" med Treyy G og Daynik. Han har også været medvirkende i sange som "Latterlig", og lavet sange for hans partnerselskab, han har bl.a. Også skrevet under på en plade-kontrakt med pladeselskabet Disco:wax, sammen med Armin Merusi og Splay Danmark omkring "I Just Want To Be A Unicorn" og deres intro video til Splay. Eiqu kørte også den gamle serie "The Unicorn Show" sammen med medværten Rasmus Brohave hvor sangen "I Just Want To Be A Unicorn" også kommer ind i billedet.

Firstgrade præsenterer sommerkollektionen 2017 RedPalm

Så gjorde de det igen. Firstgrade har netop lanceret deres nye forårskollektion Red Palm. Det er ikke kedeligt når Eiqu Miller og hans Crew går i gang. Nu skal der blomster på deres samtidig fede kvaliteter. Firstgrade Redpalm tee er en af de første spændende nye t-shirts.


First grade City kollektion


Firstgrade tøj

Firstgrade er designet i samarbejde med den store youtuber  Eiqu Miller.
Om Zophie & Oliver

Zophie & Oliver er en af Danmarks førende teenage butikker, til piger og drenge i alderen  8-16 år, med særlig fokus på de 10-14 årige. Vi har alle de fede mærker til de unge, her i blandt Hound, Costbart, Tommy Hilfiger,  Björn Borg, Rosemunde, Petrol, Lacoste, Calvin Klein , Say So,  Levis,  D-xel, DWG,  Queenz og mange flere. Zophie & Oliver er en ren tweenshop der hele tiden er opdateret med de nyeste trends. Du kan finde Zophie & Olivers fysiske butikker i Jernbanegade 8, 4600 Køge . Besøg os! Det er en oplevelse værd!!

KUNDESERVICE

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zophie-oliver.dk. Vi har telefontid mandag-fredag mellem 10.00- 18.00

Åbningstider butikker

  • Mandag - fredag: 10:00 -18:00
  • Lørdag: 10:00 -16:00
  • Første og sidste Søndag i måneden: 10:00-16:00

Copyright - Zophie & Oliver   |   Jernbanegade 8   |   4600 Køge   |   56636976   |   info@zophie-oliver.dk
Tilmed Z&O Kundeklub
Tilmed Z&O Kundeklub
0 varer i kurven